OD KUDA MU BROJ?

NASTAVAK PRIČE Fil Tilen "porazgovarao" s King Africom i pozvao ga na ćevape!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik se odmah javio, a tijekom razgovora pohvalio je nastup i masku.

Fil Tilen nije ostao dužan slavnom King Africu. Nakon što se glazbenik javio Fil Tilenu putem društvnih mreža i pohvalio njegov nastup, reper odlučio je osobno 'nazvati' King Africu. Uzeo je mobitel u ruke, utipkao broj i nazvao ga. Glazbenik se odmah javio, a tijekom razgovora pohvalio je nastup i masku.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Na kraju je pao i dogovor za ručak. 'Javio se Africa. Idemo na ćevape', rekao je na kraju izmišljenog razgovora Fil Tilen.  'Svoje oduševljenje i veselje što je uspio pričati s njim Fil Tilen je podijelio s fanovima putem društvenih mreža. Naravno, riječ je o velikoj šali našeg repera koji očito ima smisla za humor.

Kako je izgledao cijeli razgovor pogledajte u video galeriji.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene