Upoznajte kandidate!

BUJNA SVAĐALICA, SEKSI HOSTESA, RATNI VETERAN Svašta nas čeka na Farmi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite prvu epizodu showa 'Farma' sutra u 20 sati na Novoj TV. Nakon četiri sezone, popularni reality show se vraća.

Osamnaest kandidata započet će svoju farmersku avanturu, a samo onaj najizdržljiviji osvojit će nagradu od pola milijuna kuna. U igru su se odazvali ljudi iz cijele zemlje – kuhari, konobari, zabavljači, ratni veterani, vrtlari.. Neke od njih pokreće snažna ambicija, a druge neostvareni snovi. Ove godine neki su povezani ne samo zajedničkim ciljem ili interesom, već i krvnom grupom, a vidjet ćemo koliko će se to pokazati kao prednost, a koliko kao teret.

Pogledaj i ovo Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Ova je iskusnija Ljubav farmera Damira i Lare se ugasila! ''Našao sam stariju, ozbiljniju i iskusniju ženu!"

Hostesa s dečkom i sestrom

Lara Đunđuš dvadesetdvogodišnja je hostesa iz Puščina koja na Farmu ulazi sa sestrom Sarom te devetnaest godina starijim dečkom Damirom Toplekom, inženjerom strojarstva. Obzirom na novitet ove sezone koji donosi podjelu na dvije zajednice, odnosno dvije farme – Novu i Staru, vidjet ćemo kakva će farmerska sudbina ovaj veseli trojac iz Međimurja zadesiti te hoće li Sara biti u kući sa sestrom il s dečkom.

Jasmina je svadljiva

Šarolika plejada karaktera zasigurno će doprinijeti dinamičnim raspravama i odnosima na farmi. Kemijska tehničarka Jasmina Milaković jasno daje do znanja da je sklona svađama te da neprimjetno okreće stvari u svoju korist, a hoće li tome biti sklona i u Farmi ostaje nam za vidjeti. Katica Pučnik iz Zagreba borac je za istinu, a Josipa Tomljanović iz Požege kaže kako joj je najveća vrlina pomagati drugima.

'Ja sam osoba koja radi show'

Pedesetpetogodišnja Zagrepčanka Zinka Dekanić misli kako su godine samo broj, a s njom dijeli mišljenje i pedesetjednogodišnja Ankica Šadek iz Novigrada podravskog koja za sebe kaže da je vedra, vesela, voli glazbu, ples i sve što vole mladi. Iz Velike Gorice na Farmu dolaze Barbara Peterčić i Daniela Antunović i sudeći prema njihovom razigranom karakteru, bit će jako zabavno ove sezone. 'Ja sam osoba koja radi show!', istaknula je Danijela.

Gordan voli puno jesti

Od muške populacije upoznat ćemo i Senada Bećirovića te Tomislava Crnčevića i Zagreba koji vole druženja i dobro društvo, a sportski animator Goran Kaleb iz Rogotina tvrdi da je gdje god se pojavi – glavni zabavljač. Vojni umirovljenik Gordan Grabovac iz Sinja kaže kako se voli šaliti, kuhati i spremati, a najveća mana mu je što voli puno jesti, no svakako će mu na Farmi pokoji savjet dati i Danijel Vegh, fitness trener iz Ludbrega koji smatra da je u svojih 38 godina proživio više nego što bi netko za tri života.

U kuću ulazi i profesionalni glazbenik

Od mlađe ekipe na Farmu ulaze i dvadesettrogodišnji agroturistički tehničar Kristijan Nikšić te dvadesetogodišnji Ante Baždarić iz Splita koji vole izazove i nova iskustva. Tri mjeseca života bez doticaja modernog vremena, s osobama koje će sada po prvi puta u životu sresti, farmerima će predstavljati popriličan izazov, no unatoč razmiricama i svađama, farmeri će se zasigurno dobro i zabavljati, posebice na farmerskim večerama, gdje je za pretpostaviti da će atmosferu zagrijati profesionalni glazbenik iz Bjelovara, Darko Domijan.

Tko će od farmera useliti u koju kuću, doznat ćemo tek u nedjelju. Prve Gazde Farmi bit će izabrani već ove nedjelje, no put do konačne odluke tko će zasjesti na čelo stola neće biti nimalo lagan.

Tri punka koja treba proći

Po ulasku u show kandidati će biti podijeljeni u dva tima na temelju njihovih znanja, vještina i iskustva. U izazovu koji ih čeka svaka grupa dobit će kartu s uputama kako doći do farme. Na karti će biti ucrtana tri punkta koja će trebati proći, a na svakom punktu dočekat će ih po jedan zadatak koji ih vodi do sljedećeg. Zadaci koje će rješavati na putu do farme, opisuju poslove koje će raditi na farmi, tako da je na kandidatima da udruže sve svoje snage kako bi postali zadruga koja će se baviti poljoprivredom, stočarstvom i tradicionalnim obrtima. Nakon što obje grupe prođu sva tri punkta te dođu do farme, Mia i Dušan predstavit će im i posljednji izazov, poligon sa zadacima, a koji će iznjedrit pobjednika. Pobjednička grupa imat će privilegiju odabrati između Stare i Nove farme, koju žele nastaniti.

Još malo

Devet žena i devet muškaraca od nedjelje službeno postaju farmeri. Svoju životnu svakodnevicu obogaćenu svim blagodatima moderne tehnologije na neko vrijeme zamijenit će pitoresknim imanjem na kojemu će im osnovni zadatak biti stvoriti samoodrživu zajednicu. Uzgoj hrane, briga za životinje, briga za imanje, ali briga za novostvorenu zajednicu isključivo je na farmerima, a sve to pratit će budno oko nacije.

Dijeleći farmerski život s ostalim kandidatima susrest će se različiti karakteri. Hoće li prevladati sloga ili će razlika u karakterima unijeti razdor tek ćemo vidjeti, no ono čega bi se svi farmeri trebali držati su 15 pravila Farme koja će im pomoći da im život na seoskom imanju bude ljepši i ugodniji.

PRAVILA FARME

1. Na Farmi se cijeni rad, poštenje, briga o sebi i drugima,
2. Način života i vrijednosti govore o farmerima više od tisuću riječi
3. Na Farmi žive dvije zajednice. One se natječu kako bi postale jedna.
4. Gazde farme su odgovorni za svoje farmere
5. Uspjeh i napredak zajednica ovisi o svim članovima zajednice
6. Svaki tjedan jednom se farmeru pobjedničke zajednice ispunjava želja
7. Ugled farmera u selu potvrđuje se Zelenim certifikatom
8. Trud i vještina na Farmi nagrađuje se dukatima
9. Životinje su najveće blago koje farmeri njeguju, kupuju i prodaju na sajmu
10. Farmerska večera okuplja i okrepljuje na kraju dana
11. Ograda dijeli i spaja farmere dvije farme
12. Uz bunar odlučuje se o farmerskoj sudbini
13. Sukobi među farmerima rješavaju se pravedno i na gospodski način
14. Za eliminacijske dvoboje farmeri biraju protivnika ravnopravna sebi
15. Farma se napušta časno kroz pošten dvoboj.

Ne propustite prvu epizodu nove sezone Farme ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene