Gordan joj jako nedostaje

"BARBARA NEMA MORALA" Jasmina nakon ispadanja: "Bacila je oko i na Gorana!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Gordan je najbolje biće u mom životu. Siromah je, ljubav mu je sve. Osvojio je moje srce", rekla nam je Jasmina nakon ispadanja iz Farme.

Nakon dvoboja snage s Barbarom, Jasmina je napustila Farmu. Puna emocija, otkrila nam je da je očekivala težak dvoboj, zbog Barbarine težine i snage. "Iskreno, očekivala sam da će biti teška borba, Barbara je ipak minimalno 30 kilograma teža od mene. Jako sam tužna, fale mi životinje i Gordan", počinje Jasmina svoju priču o Farmi. Iako se s Gordanom često svađala, za njega ima samo najljepše riječi. Svjesna je da je on u nju zaljubljen, a objasnila nam je i zašto ona nije spremna na vezu.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

"Najbolje je biće u mom životu, ne glumi, iskren je, jako je dobar. Nismo se dovoljno ni upoznali, ali klikli smo, nešto više s njegove strane. Ja se u to ne mogu upustiti jer imam neprežaljenu ljubav. Ne mogu se upuštati u nešto novo", dodala je bivša Farmerica. "Bojim se da će mu sada biti puno teže, kad sam ja otišla. Uz mene se borio i za sebe i za mene. On je siromah, ne može si ništa priuštiti, najvažnija mu je u životu ljubav jer mu ljubavi fali čitav život. Zbog dobrote će doći do kraja na Farmi, samo se nadam da će naučiti praktikum, tad će biti nepobjediv", dodaje Jasmina.

Smatra da bi mu konkurencija mogli biti Tomislav i Kristijan. "Svi drugi su previđe zagrizli za novac". Kad je riječ o Barbari, koja ju je i izbacila s imanja, Jasmina nije imala riječi hvale za njezin ljubavni trokut. "Nije ona fatalna žena. Možda joj je ovo prva prilika da bude s muškarcima pa se okomila na njih. Nema morala, to joj roditelji gledaju. Bolje joj je bilo održavati prijateljstvo s Kikijem i dati mu možda priliku kad izađu vani. Mislim da je i na Gorana bacila oko. Prema Tomislavu nema emocija, barem koliko ja mislim", dodaje Jasmina.

Nije joj, kaže, žao što je Barbaru izabrala za duelisticu, jer nije htjela dirati Tomislava, koji Gordanu može pomoći na Farmi. "Vratit ću se svom svakodnevnom životu, podupirat ću Gordana izvana. Iako on to neće znati, bit ću uz njega. On je osvojio moje srce, vrijedan je svakog divljenja", zaključila je Jasmina.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene