Nakon tjedan dana

TRAJBAR OTIŠAO S FARME 'Jasmina se loše odnosi prema Gordanu, nije to zaslužio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Trajbar napustio je Farmu nakon samo tjedan dana. Zbog jakih bolova, nije više mogao izdržati boravak.

Nakon svega tjedan dana na Farmi, imanje je svojevoljno napustio Igor Trajbar. Otkrio nam je u intervjuu kako nije sasvim svojevoljno odlučio otići, već je svemu kumovalo zdravstveno stanje. 'Imao sam težak pad, zadnja tri dana sam bio pod blokadom, nisam mogao ništa raditi. Bilo je pošteno prema ljudima i prema gledateljima da izađem, nisam se mogao ni ispraviti. Preteško mi je bilo', priča Igor. Inače, na Farmi se sjajno proveo i zbližio s Damirom i Darkom. 'Ne sviđaju mi se Jasmina i Sara. Za Saru nemam posebno što zamjeriti, jednostavno se nismo složili, nismo puno komunicirali, a kod Jasmine mi se ne sviđa njen odnos prema Gordanu. Ne sviđa mi se kako se ophodi prema njemu. On je jako dobar, nije to zaslužio. Ona traži nešto drugo u muškarcu', rekao je Trajbar o Jasmini.

Pogledaj i ovo showbuzz PROMJENA NA FARMI Senad izgubio u dvoboju i napustio show, a ušlo dvoje novih farmera

Na Farmi se, kaže, dosta i fizički naradio. 'Vjerujte mi, svi tamo rade. Nitko se ne prešetava. Prvih dana sam se nacijepao i napilio. Cure rade za jelo, sve što smo jeli praktički smo sami pripremili, tek manji dio kupovali smo na tržnici. Meni je, kao dečku rođenom u Zagrebu, to bilo jako nestvarno i teško', kroz smijeh komentira Igor. Kad je u pitanju favorit za pobjedu, Igor ne razmišlja puno. 'Josipa! Cura je vrijedna, zna se eskponirati, puna je energije, stvarno je favorit. No, moram istaknuti i Gordana te Gorana', priča Trajbar. 'Anti se, nakon onoga sa Sarom, srozala reputacija', kratko je dodao.

Igor nam ističe da mu je jako žao što je tako rano izašao iz showa, no sada mu je zbog zdravlja potrebno mirovanje. 'Idem na Krk mirovati, a potom ću otputovati u Bratislavu svojoj djevojci. Ona živi u Slovačkoj, a ja sam veći dio godine tamo s njom', zaključio je Trajbar.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene