FARMERI INTERVENIRALI

POMUTNJA NA FARMI Dio njih zaustavljao Darka, a dio Danielu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniela se ne može pomiriti s odlukom da će najvjerojatnije pasti tjedni zadatak.

Kako su farmeri i najavili, tako su i ostali ustrajni u svom naumu bojkotiranja tjednog zadatka. Naime, zadatak je bio izgraditi kukuruzar, a s obzirom na to da su odlučili svrgnuti Gazdaricu Danielu s vlasti, Darko je izričito kazao farmerima kako se crjepovi na kukuruzar neće postaviti. „Mislim da si ti u tvojim godinama malo dijete postao! Lako vama zadatak sabotirati kad ću se ja popeti gore i raditi!“, poručila mu je iznervirana Gazdarica i odlučila sama dovršiti tjedni zadatak. „Tko se popne gore, leti dolje! Ja sam ga radio i nema majci! Ja sam radio i ja ću ga minirati!“, rekao je Darko i krenuo trčati prema Danieli koja je već krenula postavljati crijep.

Pogledaj i ovo showbuzz 'SLIJEDI RAT' PAKLENI PLAN Zelena zajednica odlučila bojkotirati tjedni zadatak

U jednom trenutku nastala je pomutnja na farmi – dio farmera trčao je za Danielom kako bi ju spriječilo da se popne na kukuruzar, a drugi dio je pokušavao zaustaviti Darka.
„Nemaš ti što na moj objekt ići!“ derao se Darko na nju, no Gazdarica se nije dala.

Ipak, uspjela ju je barem na kratko primiriti Katica uvjeravajući ju da joj takve scene nisu potrebne. „Molim te lijepo nećemo se svaditi, nego daj poslušaj. Daniela, svojom tvrdoglavošću si došla do ovoga! Ne možeš biti više tu naša šefica, to shvati i onda se makni! To nije ispravno. Otkud ti pravo da ti ideš sad tako kad smo mi odlučili tako?“ priupitala ju je Katica.

Hoće li se Daniela pomiriti s odlukom da će pasti tjedni zadatak ili će pak ići kontra zajednice te na svoju ruku dovršiti tjedni zadatak, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene