Farma

ANTE SLAVI, TOMISLAV PRIJETI: "Kad dođem u arenu, on je vani"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farma je puna sukoba. Ante je proslavio rođendan, no nisu svi imali samo najbolje želje.

Farmeri su se okupili oko stola kako bi proslavili rođendan svoga najmlađeg člana. Ante bolje nije mogao ni poželjeti jer je crvena narukvica učinila svoje. "Zahvaljujem još jednom svima što mi se želja ostvarila, da s vama proslavim rođendan i eto da pušem svjećice. Hvala vam od srca!", poručio je Ante farmerima nakon što su mu pomogli ugasiti dvadeset i jednu svjećicu.

Pogledaj i ovo Tomislav Pavlović Prava fešta tek slijedi! Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

"Anti želim da ovdje ostane što duže. Ante je tu osoba, uz par osoba, koja zaslužuje biti u finalu i njega baš vidim u finalu", rekao je Goran te dodao: "Tu mi je on prijatelj i mlađi brat, s njim sve dijelim i prema njemu se ponašam zaštitnički." Ante, Goran i Josipa trio su kojeg do sada nitko nije uspio rastaviti, a Josipa je i objasnila zašto: "Mislim da smo se našli baš zato što je on drugačiji, nasuprot Gorana koji je puno tvrdoglaviji, bez emocija koje ne želi pokazati, tako da je Ante taj netko tko sve upotpuni za kraj." Josipa Anti u životu, kako kaže, želi sve najbolje te da dođe do finala: "Želim mu da zadrži svoju smirenost i do kraja da bude svoj, pošten i vrijedan", dodala je. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

No, nisu sve želje bile tako dobronamjerne. Tomislav svoj neprijateljski stav nije mogao sakriti ni u trenucima slavlja: "Moja želja njemu je da me se čuva, kad dođem u Arenu, on je vani!" Da nema namjeru slaviti pokazao je time što se ustao od stola dok je Ante rezao tortu: "Mene rođendan kvarne osobe s kojom nemam ništa, koja po meni pljuje i svašta priča protiv mene, ne zanima." rekao je Tomislav te zaključio: "Da slavim s njim za stolom to mi ne pada na pamet, to je ispod moga nivoa.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene