Uspješni model

'ZAŠTO NE IZGLEDAM KAO TI?' Mlada Hrvatica oduševila Victoriju Beckham

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Faretta, mlada hrvatska manekenka, otvorila je reviju Victorije Beckham na njujorškom tjednu mode.

Prelijepa 19-godišnja manekenka ponovno je oduševila modni svijet. Faretta, inače model iz zadarske modne agencije Colors Model Management, ponovno je oduševila. Ovog puta Victoriju Beckham, čiju je reviju otvorila na njujorškom tjednu mode. Prošetala je ona pistama svih važnih svjetskih dizajnera, ali Victoria joj je odala veliku čast. Naime, osim što ju je angažirala da joj otvori reviju, Victoria je na svom Instagramu objavila fotografiju s Farettom, našalivši se riječima 'zašto ne izgledam kao ti'.

Pogledaj i ovo Lucy Marković privukla veliku pozornost Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

Potencijal mlade djevojke otkrili su i već o njemu pisali i New York Times te W Magazine, kao i Vogue. Farettu obožavaju svi, iako je njena karijera počela prilično nenadano. Naime, prošle godine zaustavila ju je na splitskoj rivi Anna Gojanović te joj odmah predvidjela svjetsku karijeru.

Faretta živi u svjetskim modnim prijestolnicama te je život u potpunosti posvetila uspjehu. Osim matične, u svijetu je prezentiraju agencije Elite Worldwide i The Society, gdje su joj kolegice Kendall Jenner, Adriana Lima...

 

I Joe. Always so honest x vb #VBSS17 #NYFW

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene