Tromjesečna beba

GLUMICA U ŠOKU "Moj sin je ispao dadilji iz ruku, napukla mu je lubanja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Amurri Martino pala je u depresiju nakon nesreće njenog dječaka.

Najgori scenarij kojeg čovjek može zamisliti dogodio se glumici Evi Amurri Martino, poznatoj i po tome što je kćerka slavne Susan Sarandon. Glumica je inače u braku te ima dvoje djece, a zbog mlađeg djeteta, dječaka Majora, Eva se borila s teškom depresijom. Naime, dadilja koju je zaposlila da brine za dijete, zaspala je s malenim u naručju.

Pogledaj i ovo Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Kako se vama čini ideja? Kultni film koji je proslavio Brada Pitta trebao je dobiti nastavak, ali Sarandon je odbila sudjelovati zbog bizarne radnje

Dok je spavala, dječak joj je iskliznuo s ruku, pao i teško se ozlijedio. Tromjesečni dječak počeo je histerično plakati, a Eva kaže kako su ona i suprug odmah dotrčali da vide što se dogodilo. Odvezli su ga u bolnicu, gdje je ustanovljeno da joj je sin dobio unutarnje krvarenje mozga te mu je napukla lubanja. Sve to objavila je Eva na svom blogu HappilyEvaAfter.

"U bolnici sam provela dva dana. Nikad nisam bila nervoznija, bilo je traumatično. Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva", napisala je glumica. Nakon svega, Eva je pala u depresiju, a dadilji je oprostila, iako joj je odmah i dala otkaz. "Više nikome ne želim povjeriti dobrobit svog djeteta, osim samoj sebi. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem kako plače, srce mi krene brzo kucati i počnem plakati jer se prisjetim svega što se dogodilo", zaključila je Amurri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene