I TO JE DOČEKALA

SLAVLJE U OBITELJI DVORNIK 'Suze mi idu od sreće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sretna vijest Ellu je zatekla u Dubaiju u kojem boravi već nekoliko dana.

Veselo je od sinoć u obitelji Dvornik, a razlog njihove neopisive sreće je taj što je Ella konačno dobila nagradu za sav svoj trud koji ulaže u pisanje vlastitog bloga 'I am Ella'.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

'Ella sve čestitke! Uzbuđena sam kao da sam i ja pobijedila! Bravo, uopće nisam sumnjala. Svaki predani rad se isplati! Srce mi je kao kuća! Pijem kavu i suze mi idu od sreće', napisala je oduševljena Danijela Dvornik na svom Facebooku nakon što je saznala da joj je kćer osvojila prestižnu nagradu 'Best Youth Travel Blogger'.

 Sreću nije krila ni Ella, kći legendarnog Dine Dvornika, koja još uvijek ne vjeruje da je upravo njen blog proglašen najboljim.

'Ajme! Ovo nije istina. Hvala svima na ljubavi i podršci i komentarima i svemu. Jako sam sretna', pohvalila se Ella i otkrila da će vlastit uspjeh proslaviti u pustinji. Naime, Ella već nekoliko dana boravi u Dubaiju u kojem uživa u luksuzu i gastronomskim delicijama.

 

Aaaaaan relax #sand #palms #mediatrip #presstrip #emirates #use #dibba #travel #travelblog #travelblogger #travelbloggers #radissonblu

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene