Kako se ono kaže?

ZABORAVNA ELLA DVORNIK: 'Sve je to sra**'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatica s londonskom adresom komentirala je i Brexit. Ella Dvornik našalila se da bi svi trebali živjeti u šumi.

Ella Dvornik komentirala je odluku Britanaca da izađu iz Europske unije. Već duže vrijeme Ella ima londonsku adresu, gdje gradi karijeru, ali i vezu s dečkom Charlesom. 'Jutro ljudi!

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Izgleda da nam Britanija izlazi iz Europe', kratko je napisala svojim obožavateljima, a potom s njima prokomentirala što misli o takvom razvoju događaja. 'Sve je to sranje, treba ići u šume živjeti', napisala je Ella jednom od obožavatelja, koji je zaključio da EU mašineriju ionako treba ugasiti. Sve događaje Ella je komentirala iz Hvara, gdje se trenutno odmara sa svojim dečkom.

Odradila je Ella u Hrvatskoj i intervju, pa je tako za Youtube kanal Place of Creators odgovorila što točno radi, kako je dospjela tu gdje je te kako je postala vladarica društvenih mreža. Zabavni video snimila je u tri nastavka, a zasad je objavljen prvi, u kojem je Dvornik ustvrdila da je 'profesionalni hedonist'. Može li bolje? Usput, našalila se i na foru zaboravljanja hrvatskog. Ne brinite, Ella i dalje zna svoj jezik, a kod kuće boravi čim može.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene