Daniela napustila Farmu

RAZOTKRILA GA "Ljubav s Barbarom Tomislavova je taktika. Ona je jako naivna"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša farmerica ne žali ni za čime, a otkriva i je li njen brak doista zapao u krizu tijekom showa.

Nakon ovotjednog dvoboja Farmu je napustila Daniela Antunović. Iako je još prije desetak dana saznala da joj je majka bolesna, Daniela je odlučila i dalje ostati na Farmi, a zbog svoje odluke ne žali ni malo.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

"Napustila sam Farmu kad sam trebala i to je bila moja odluka iza koje stojim", kazala je odlučno bivša farmerica.

Posljednjih dana Daniela je često bila na meti ostalih farmera koji su joj spočitavali da nije dobra majka. Jedna od njih je i Ankica koja smatra da Daniela ne pokazuje osjećaje prema svojoj djeci, da nema majčinski instinkt i da zbog toga djecu niti ne zaslužuje. Teške riječi pogodile su Danielu. "To sve govore ljudi koji nemaju djecu. Ja znam kakva sam majka. Volim svog muža i djecu", govori trgovkinja koja je tijekom svog boravka na Farmi progovorila i o krizama u 12-godišnjem braku.

Upitana je li joj se dogodila kriza i na Farmi Daniela je odgovorila da nije. "Svaki brak ima krizu, to je normalna stvar. Sa svima sam se zbližila, ali nikakvu vezu nisam imala ni sa kime. Niti sam se ljubila niti sam bila s nekime u krevetu", pravda se Daniela.

Bivša farmerica nije mogla da ne prokomentira i farmerski ljubavni par Barbaru i Tomislava.
"Tomislav je super dečko, ali njegova ljubav s Barbarom je jedna velika taktika. Sve je to show, a Barbara je u cijeloj priči ispala jako naivna", smatra Daniela.

Od bivših farmera u najboljim odnosima ostala je s Darkom, a kao pobjednika Farme vidi Damira. "Imao je par dana da razmisli o svemu i sad ima svoju taktiku. Vidjet ćete", zaključuje Daniela koja je u dvoboju za svog suparnika uzela Damira. Damir je odabrao dvoboj snage, guranje kola i pobijedivši Danielu postao novi Gazda farme. Za Gospodu je postavio Kristijana i Josipu. „Damira sam odabrala zato što smo se zbližili i postao mi je dobar prijatelj. Mislim da će biti dobar Gazda.“ rekla je Daniela napustivši najpoznatije imanje u Hrvatskoj. „Hoću se zahvaliti svakome. Imali smo teške dane, imali smo super dane, proživjeli smo sve skupa. Nemam riječi. E sad stanite tude“, rekla je Daniela ponavljajući svoju omiljenu poštapalicu uz smijeh.

Za ostvarenje želja u mini dvoboju borili su se Barbara i Kristijan, a zadatak je bio u što kraćem vremenu skinuti gornji sloj svoje odjeće te na sebe ispravno obući s hrpe što više dijelova nošnji. Cilj je bio pogoditi redoslijed odjevnih predmeta i odjenuti se u što kraćem vremenu. Pobjednica mini dvoboja bila je Barbara koja je za nagradu osvojila pismo obitelji. „Kad sam pročitala pismo najviše me pogodilo to što sam se sjetila sestre koja mi jako nedostaje pogotovo u ovim trenucima. I nedostaje mi cijela obitelj. Ovo je najduže vrijeme kada nismo zajedno.“ kazala je zaručena Barbara sa suzom u oku i dodala: „Danas je definitivno poseban dan za mene. Krenulo me od jutra i zato mi je najteže to što ne mogu podijeliti s njima. Ja sam jako sretna, iako moje suze govore drugačije, ali to su suze radosnice.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene