SLABO SE SJEĆA

TEŠKI ALKOHOLIČAR Mladi glumac progovorio o kaosu života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski glumac Daniel radcliffe priznao je da je imao golemih problema s alkoholom. U tim je trenucima bio neprepoznatljiv.

Mladi britanski glumac koji se proslavio ulogom Harryja Pottera izgleda gore nego ikad. Tamni podočnjaci, mršavi izgled i duga brada dio su njegovog imidža. No, sve je to na sreću samo zbog lika kojeg igra u svom novom filmu. Riječ je o filmu 'Jungle' zbog kojeg je glumac na posebnoj dijeti kako bi drastično promijenio izgled. Tako se njegov siromašni jelovnik sastoji od piletine, proteinskih pločica, kave i cigareta. No, taj cijeli mukotrpan proces izgladnjivanja nije ništa kao što je bila borba s alkoholizmom koja je započela u njegovim ranim 20-a.

Pogledaj i ovo showbuzz 'NISAM UOPĆE JEO' DRASTIČAN POTEZ Izgladnjivao se samo da bi dobio novu ulogu!

Za Daniela se već prije znalo kako je tijekom snimanja filomva o čarobnjaku Harryju Potteru uglavnom bio pijan. Upravo ga je taj fillm proslavio, a glumac se s tolikom količinom slave i pažnje medija tada nije znao nositi.

Zadnji nastavak filma Harry Potter izašao je prije četiri godine, a Daniel je sada u intervjuu za Telegraph priznao kako ne bi još jedanput utjelovio ulogu Pottera.

Razdoblje pijanstva je iza njega. Prestao je, tako kaže, piti mjesec dana nakon zadnjeg nastavka filma Harry Potter, no put do prestanka nije bio ni malo lagan. Glumac se tako prisjetio tog razdoblja. 'Ne mogu vam reći kakav sam kad sam pijan jer se ne sjećam. Pretpostavljam da sam zabavan, bar dok sam svjestan svega. Ali, onda se sjetim svega i ne želim se probuditi ujutro kako bi na mobitelu pročitao 20 poruka koje glase nešto poput, 'čovječe, gdje si, 'jesi li dobro'.

Glumac je priznao kako je znao pretjerivati, ali od kada je prestao piti Daniel nije popio niti jednu kap alkohola.

'Promijenim se kad sam pijan. Ja sam jedan sam od onih koji pod utjecajem alkohola postanu druga osoba. U svakome postoji nešto što kad pije privlači kaos, kod mene je to prešlo svaku granicu', otkrio je glumac.

Glumac je u sretnoj vezi s glumicom Erin Drake od 2012. godine. Upoznali su se na snimanju filma 'Kill Your Darlings'.

 

A photo posted by Daniel Radcliffe (@daniel9340) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene