SUMNJAJU U NJEGOV TALENT

NEGATIVNI KOMENTARI NA INTERNETU Mladi Beckham ide koracima roditelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham dobio je posao iz snova, a mnogi se pitaju je li ga zaslužio.

Koliko god se trudili, čini se nemogućim pobjeći od 17-godišnjeg Brooklyn Beckhama. Prvo je osvojio brojne obožavatelje i pratitelje na Instagramu, zatim je počeo hodati s Chloë Grace Moretz, a sada je i veliki stručnjak za fotografiju.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham Je li ovo šala? Sina Davida Beckhama fanovi ismijavaju zbog videa koji je objavio: ''To znaju i djeca''

Brooklyn Beckham zapravo je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla. Baš poput slavnih roditelja Davida i Victorie i on je krenuo na put slave. Brooklyn se uhvatio fotoaparata i snimio kampanju za modnu kuću Burberry.

 

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Dok je Brooklyn pored te fotografije napisao kako je fotografija njegova strast, Chloe je istu tu fotografiju objavila i na svom Instagram profilu istu tu fotografiju uz koju je napisala 'Hej Brooklyn Beckham, ne znam tko ti je cura, ali prava je sretnica, ha?'.

Odluka o angažiranju neiskusnog mladića naišla je na kritike mnogih, koji smatraju da se na taj način umanjuje profesinalnost struke. Također se mnogi na društvenim mrežama pitaju jesu li ga zaposlili jer je stvarno dobar ili zbog slavnih roditelja. No, iz modne kuće ne sumnjaju u njegovu izvrsnost i poručuju kako je Brooklyn fotografirao nekoliko modela u Londonu.

Njegov mlađi brat Romeo ranije je bio model za tu modnu kuću.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene