TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

U STRAHU OD IZAZOVA ''Bit će mi ovo jako teško''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anu sve boli od transformacije u Micka Jaggera, Lana je na testu vlastitog karaktera, a Matteo će sve dovesti do ruba suza s preobrazbom u Čolića.

Još jedna bivša natjecateljica hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pokušat će se okušati i ulozi člana žirija, a ovaj put to je Andrea Andrassy, čije fascinantne transformacije u Michaela Jacksona, Giulianna, Sennu M, Lady Gagu, Severinu, Tonyja Cetinskog, Shakiru još pamtimo iz prve sezone. Andrea najbolje razumije koliko truda stoji iza svakog nastupa, tako da će joj ovo biti veliki izazov. ''Bit će mi ovo jako teško'' - iskrena je Andrea.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Liza Minnelli ovotjedni je izazov za Lanu Jurčević. ''Liza me stavlja na ozbiljan test vlastitog karaktera. Dugo vremena se nisam toliko posvetila nečemu'' – izjavila je Lana koja će morati dočarati svu atraktivnost zahtjevnog nastupa Lize Minelli na pjesmu ''Mein Herr''. ''Ovo je multitasking'' – opisala je Lana svoju sljedeću transformaciju i nastup. Hoće li uspjeti dočarati atraktivnost Lizinog nastupa tek ćemo vidjeti. 

''Slušam Vannu od malih nogu. U biti sam uz nju učila pjevati. Bit će ovo i izazov i odgovornost. Neću si oprostiti ako ju loše odradim'' - izjavila je Žanamari koja je upravo u sedmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila zadatak baš kao Vanna otpjevati stari hit ET-a ''Ne traži ljubav''. Moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, a taj zadatak je pripao Ani Maras Harmander. ''Ne znam kako izdrži čovjek, mene sve boli'' – izjavila je Ana o svojim pripremama za transformaciju u Micka Jaggera. Ana će otpjevati pjesmu ''Start me up'', a vidjet ćemo i hoće li uspjeti prema savjetu vokalne trenerice Ivane Husar Mlinac aktivirati svaki mišić na tijelu i dočarati nam i vokalno i vizualno energiju frontmana Rolling Stonesa.

Matteo će pokušati zapjevati baš kao Zdravko Ćolić, a tijekom priprema je otkrio i kako na njega utječu Čolićeve pjesme, a pogotovo ova koju će izvesti, ''Ti si mi u krvi'': ''Jako mi je draga. Ovo je emotivno nabijena pjesma i uvijek u meni budi snažne emocije i kada ju pjevam u društvu nikada ju ne mogu otpjevati do kraja. To je ljubavna himna mnogih generacija i stvarno mi je želja dobro ju otpjevati.''

Filip Dizdar će nam se prikazati kao Massimo, a na binu showa stat će s pjesmom ''Benzina''. Hana Hegedušić bit će Gwen Stefani, a pobjednika prošlotjedne emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damira Kedžu nakon opere čeka pjesma grupe Scissor Sisters, poznati hit ''I don't feel like dancing''. Fila Tilena je pak prilično preplašio zadatak transformacije u britansku kantautoricu, plesačicu i manekenku Aleshu Dixon, a kako će se snaći u zavodljivom nastupu i pjesmi ''The boy does nothing''.

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene