Kakva ljepota

GRADI KARIJERU U MILANU! Prelijepa Miss Universe obara s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Filipović nalazi se u Milanu već nekoliko mjeseci. Gradi inozemnu modnu karijeru. Ubrzo će na svjetski izbor. Mogla bi postići sjajan uspjeh.

Miss Universe Hrvatske 2016. Barbara Filipović već se nekoliko mjeseci nalazi u Milanu. Devetnaestogodišnja studentica Veterinarskog fakulteta i Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u talijanskoj prijestolnici mode radi za agenciju GD Major u suradnji s Vladis models.

Pogledaj i ovo Renata Lovrincević 2000. Koju vi posebno pamtite? Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

Koliko se uspješno bavi modelingom pokazuju i brojne kampnaje koje je Barbara radila diljem Italije. Mlada ljepotica navikla je na strogi i užurbani tempo velegrada u kojem živi otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice.

Kako provodi vrijeme u Milanu pitali smo lijepu missicu. "Kad nisam na castinzima pripremam ispite, razgledavam Milano te učim talijanski jezik", priča Barbara.

Već sljedeći mjesec stiže u Zagreb gdje je očekuju završne probe haljina, službena fotografiranja, usavršavanje vještina šminkanja i stylinga kose uz savjete Renate Vinšek te odabir cipela kako bi ljepotica spremno dočekala svjetski izbor Miss Universe 2016.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene