Svaka čast!

RASTURILA 'RESPECT' Hrvatica oduševila čak i Simona Cowella!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za prolaz u završnicu showa Antonija je dobila od žirija četiri 'da'. Ovog puta pjevala je 'Respect' Arete Franklin i oduševila!

Antonia Mirat, Hrvatica koja je osvojila društvene mreže nakon nastupa u britanskom X Factoru, ne prestaje oduševljavati svojim talentom. Nakon što je otpjevala vlastitu obradu pjesme Whitney Houston 'Queen of the Night', u koju je ukomponirala Mozartovu 'Magičnu frulu', u posljednjoj fazi natjecanja ova 32-godišnjakinja iz Trogira ponovo je ostavila bez teksta žiri i publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz NASTUP NA WEMBLEYU HRVATICA U FINALU X FACTORA "Bože dragi, je li to moguće?''

Mirat je u Boootcampu otpjevala pjesmu 'Respect' čuvene Arethe Franklin i jednoglasnom odlukom žirija prošla u završnicu showa.

Sopranistica je ovog puta osvojila i Simona Cowella koji prethodni put nije bio zadovoljan njenim nastupom. Priliku da osvoji titulu britanskog X Factora Antonija će morati izboriti u jakoj konkurenciji od 20 izvođača. Iako joj mnogi predviđaju dobar plasman, čak i ako do toga ne dođe, Antonia je napravila veliki uspjeh izborivši mjesto među 20 najboljih od 5000 prijavljenih kandidata.

Pročitajte i čime je još osim talentom Antonia osvojila društvene mreže.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene