Uspjeh u Washingtonu

KAKAV BOŽANSTVENI GLAS! Naša ljepotica "ubila" pjesmom i ušla među 20 najboljih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim ljepote našu Angelicu krase i divne vokalne sposobnosti.

Akualna Miss Hrvatske očito se bolje snalazi u Washingtonu nego doma. Disciplina i odgovornost  nešto je što je vrlo bitno kako bi Angelica Zacchigna uspjela doći do finala Miss Svijeta. Kategorije su vrlo zahtjevne, al ne i nemoguće, to zna i hrvatska ljepotica.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlučeno i gdje je svjetski izbor Veliko finale izbora za Miss Hrvatske 2017: Evo gdje i kad se bira naljepša Hrvatica

Ono što krasi njezin životni stil je pjevanje, a to je i pokazala u prvoj kategoriji Talent gdje je od 139 finalistica, ušla u polufinale i bori se između 21 djevojke za ulazak u finale Talent show-a.

"Ovo je za nas jedan veliki uspjeh, jer nakon dugo godina startale smo odlično od početka. Dug je put pred Angelicom, ali za sada se odlično snalazi i voljeli bi da tako i ostane" izjavile su direktorice direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić i Iva Loparić Kontek.

Našoj Miss želimo još veće uspjehe, a vi prosudite da li je zaslužila biti u finalu Talent show-a. Nastup naše predstavnice možete pogledati od 12:06 minute.

 Osim Angelice u uži krug izbora ušle su i Miss Slovenije Maja Taradi koja se predstavila tangom te Katarina Šuklić koja je žiri osvojila glasom baš kao i naša Angelica.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene