Traži se mir

SIRIJSKI DJEČAK DIRNUO SVIJET 'Slama mi se srce, sve za što dosad zna je rat'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimka petogodišnjeg Omrana Daqneesha obišla je u četvrtak svijet. Ni stanovnici Hollywooda nisu ostali imuni na patnje dječaka.

Horor rata ilustriran je u jednoj snimci, u jednoj fotografiji. Petogodišnji dječak Omran Daqneesh snimljen je u vozilu hitne pomoći nakon što su ga izvukli iz ruševine. Dječakovo lice bilo je prekriveno krvlju, a cijelo tijelo prašinom. Unatoč teškoj ozljedi glave, dječak je i u bolnici šutio. Nije plakao dok su mu sanirali ranu, već je bio preplašen i u šoku.

Pogledaj i ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Sjećate se njega? Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Dječak je dirnuo cijeli svijet, a nisu ostali imuni ni brojni poznati. Na muku ovog dječaka osvrnula se glazbenica Alicia Keys, koja ima sina njegovih godina. 'Ovo dijete istih je godina kao moj sin Egypt. Sve što poznaje dosad u životu je rat. Možete li to zamisliti? Slama mi se srce. Nadam se da će ovaj prizor konačno natjerati naše vođe da hitno nađu rješenje', rekla je Keys.

I Lady Gaga posvetila je na društvenim mrežama dječaku par riječi. Poručila je da se nada da će se pitanje mira što prije povući.

 

This child is the same age as my son Egypt. All this child has known his whole life so far is war. Can you imagine? It breaks my heart . I hope this image will finally force our leaders to find a resolution urgently!! In the meantime money is needed to rebuild lives. Go to WarChild please and help in any way you can. (Link in bio)

A photo posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Glazbenik i sin Caitlyn Jenner, Brandon, nedavno je postao otac te je posvetio nekoliko riječi ovom dječaku.

'Tek sam imao dijete i sada znam koliko jako djeca ovise o roditeljima, da ih čuvaju i drže na sigurnost. Ne mogu zamisliti bol roditelja koji mora prolaziti kroz ovo, u nemogućnosti da zaštiti vlastito dijete. Bolji smo od ovog. Moje misli su sa svima koji su pogođeni s ovim nasiljem. Svjetski problemi su kompleksni i neću se praviti da znam sve odgovore, no mislim da imamo dužnost ne okretati glavu od onih koju su pogođeni nasiljem', napisao je Jenner.

 

 

Having just had a baby, I now understand how deeply children depend on their parents to keep them safe. I can’t imagine the pain that a parent must go through when they are unable to protect their child. We are better than this. My thoughts go out to all people affected by violence around the world. The world’s problems are very complex and I am not pretending to know all the answers, but I do think that we all have a duty to not turn a blind eye to those who are disproportionately affected by violence. I encourage your thoughts. Link to video in bio… #human #humanity #syria #theboyintheambulence

A photo posted by Brandon Jenner (@brandontjenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene