Nominirana za Grammy

ADELE OSTALA BEZ TEKSTA Pozvala obožavateljicu na pozornicu, a ona 'ubila'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je održala koncert u Los Angelesu, a tijekom njega pozvala je obožavateljicu da joj se pridruži.

I Adele se još uvijek može iznenaditi! Slavna pjevačica tijekom svojih nastupa često zove obožavatelje sa sobom na pozornicu, pa oni malo s njom zapjevaju, Adele je sretna, oni su sretni. Nema tu velikih iznenađenja.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

No, ovog puta poprilično se iznenadila. Ni sama nije bila svjesna da je na pozornicu pozvala djevojku koja je 2012. bila nominirana za Grammy. Jamie-Grace nije mainstream izvođačica te se bavi izvođenjem duhovne glazbe, a u toj kategoriji je i bila nominirana za prestižnu glazbenu nagradu.

No, vratimo se koncertu. Jamie je bila u publici kada ju je Adele pozvala da joj se pridruži na stageu. Djevojka je stigla i rasturila toliko da se i Adele poprilično iznenadila. Otpjevala je Adelin singl 'Remedy', kao i klasik 'Can't Help Falling in Love' Elvisa Presleya. Tko zna, možda se dogodi i neka suradnja?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene