KRAH LJUBAVI

BAJKE NE POSTOJE Sve o ljubavi Brada i Angeline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav Angeline i Brada izgledala je poput najljepše ispričane bajke.

Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se 2004. godine. Iskre su planule na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Strast nisu mogli obuzdati iako su tada oboje bili u braku. Angelina je bila udana za američkog glumca Billyja Boba Thortona, a Brad je bio oženjen za glumicu Jennifer Aniston. Uslijedio je neočekivan scenarij. Nije dugo trebalo i poznati hollywoodski ljepotan je zbog fatalne Angeline ostavio Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Bila je to tema koja je sve zanimala, a Jennifer o njoj godinama nije htjela govoriti. Iako je vješto skrivala svoju bol i tugu oko razvoda, Brad i Angelina svoju sreću nisu skrivali od očiju javnosti. Proglašeni su najljepšim ljubavnim parom na svijetu, a rijetko ih se kad moglo vidjeti da nisu zajedno.

OVDJE pogledajte kako se na internetu sprdaju s Angelinom i Bradom.

Njihova ljubav svakim danom je sve više rasla, a kod Angeline su se probudili majčinski instinkti koji su učinili svoje. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa iz braka s Thortonom, plod ljubavi Brada i Angeline je njihova posvojena djevojčica iz Afrike, Zahara. Potom su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel.

OVDJE pročitajte koji su navodni razlozi njihovog razvoda.

Kasnije su posvojili malenog Vijetnamca kojem su dali ime Pax. No, par je odlučio još proširiti svoju obitelj. Uz Shiloh, najpoznatiji hoolywoodski par u srpnju 2008. godine dobio je i blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

Nakon devet zajedničkih godina najpoznatiji glumački i ljubavni par ozakonio je svoju vezu. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine. Roditeljstvo su uspješno odrađivali kao i svoje karijere. Slavni par vodio je život iz bajke. Sve do prve javne svađe. Koncem 2014. godine uhvaćeni su kako se svađaju na balkonu jednog australskog hotela.

Početkom ljeta prošle godine, mediji su proširili vijest o njihovom razvodu, no očito je par tada uspio spasiti brak. Ovaj puta je istina. Brad i Angelina se rastaju. Glavni uzrok je navodno nedavna svađa oko djece. Angelina je zahtjev za razvod podnijela u ponedjeljak, a kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Također, navodi se da žive odvojeno od 15. rujna.

Čini se da bajke ipak ne postoje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene