napustila Farmu

Lara nakon ispadanja: 'Teško će mi pasti ova razdvojenost, ali čekat ću ga'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lara na farmi ostavlja sestru, ali i dečka koji se nalazi na Novoj farmi.

Dvadesetdvogodišnja hostesa iz Pušćina, Lara Đunđuš napustila je show, a u dvoboju guranja kola je izgubila, ni više- ni manje, već od svoje starije sestre Sare koju je odabrala za svoju suparnicu.

Pogledaj i ovo Ivana Paris - 2 "Samo slabići odustaju" Naša bivša misica požalila se na zdravstvene probleme s kojima se suočila: ''Pomolite se Bogu svako jutro, jer Vas je probudio...''

„Probala sam se boriti, ali dobro se osjećam sad kad idem doma. Bila mi je čast biti dio ove ekipe, stvarno ste pobjednici. Hvala što ste me prihvatili takvu kakva jesam!“ kazala je Lara nakon dvoboja sretna što napokon ide svojoj kući.

Na farmi ostavlja sestru, ali i dečka koji se nalazi na Novoj farmi. „Lara je predobra, krhka i nježna, takva i treba biti. Lara, drži se doma, ja ću ostati tu još malo, sve što zaradim, bit će tvoje. Doći ću brzo!“ rekao je Damir u suzama. A Lara priznaje da će ovu razdvojenost teško podnijeti.

'Bez njega jednostavno ne bih mogla biti na Farmi jer smo jako povezani. Skupa smo se prijavili jer sve u životu radimo skupa. Teško će mi pasti ova razdvojenost, ali čekat ću ga i izdržati taj težak period. Već sad mi fali ali budem izdržala’, rekla je Lara.

Ipak, on nije njezin favorit za pobjedu.

‘Iako bih htjela da dečko osvoji nagradu pa da podijelimo sve, navijam ipak za sestru i htjela bih da ona pobijedi’, dodaje Lara.

Iako je ispala iz igre, Farma će joj ostati u lijepom sjećanju pogotovo Jasmina s kojom se posebno zbližila. Ipak, ne vidi se kao farmerica.

‘Žao mi je što nismo više zadataka imali u kojima smo mogli svi sudjelovati. Uglavnom su dečki raditi s drvima i te neke 'muške poslove'. I jako mi je falila tekuća voda u kući i kreveti su bili dosta neudobni. Tako da se veselim vodi i krevetu kod kuće’, priznaje te dodaje da je puno toga naučial iz ovog iskustva.

'Preporučila bih svima da se prijave na Farmu jer tamo shvatiš da nije sve u novcu već da su najbitniji obitelj i prijatelji.

Budući da farmer na odlasku postavlja Gazdu za nadolazeći tjedan, Lara je odlučila da će i trećega tjedna dužnost Gazde obnašati Goran. „Nisam razočarana Larinom odlukom za novog Gazdu.“ izjavila je sestra Sara, dok je Goran bio poprilično iznenađen: „Logično mi je bilo da će sestru izabrati. Ovo mi je vjetar u leđa!“

Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Katica i Damir natjecali su se u jedenju palačinki, a Damir je pokazao da ipak ima veći želudac te je kao nagradu u ovom slatkom izazovu osvojio pizzu i pivo za sve farmere zelene zadruge

Nakon što je crvena zajednica izgubila jednog svog člana, uslijedila je farmerska zabava u Areni. Što ih očekuje u sljedećem tjednu, ne propustite doznati!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene