pokazala poprsje

Mnogi su uvjereni da je trudna, no slavna reality sestra golišavim fotkama u bikiniju sve negira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra negirala je trudnoću.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian objavila je seriju fotografija u bikiniju na svojim društvenim mrežama ne bi li utišala glasine o njezinoj četvrtoj trudnoći.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra sve je negirala. Dok su njezini obožavatelji ushićeno pisali kako jedva čekaju da potvrdi trudnoću, Kourtney je samo rekla kako tako izgleda kada dobije nekoliko kilograma više.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good morning 🌴☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Rodila sam troje sjajne djece i ovo je jednostavno oblik moga tijela", napisala je. Kourtney s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7).

Najstarija sestra Kardashian navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26) s kojim je prekinula 2019. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princeza Diana (Foto: AFP) Zanimljivosti Blisko prijateljstvo Lady Di i legendarnog pjevača mnogima je bilo neobično, a evo kako su najradije provodili zajedničko vrijeme

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene