vrijedan desetke tisuća dolara

Ne skida se iz sportske odjeće i kloni se šminke, a često u ruci nosi i skupocjeni dodatak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez provela je petak na plaži s prijateljicom i odradila je meditaciju, a potom se posvetila poziranju za fotografije.

Jennifer Lopez već je mnogo puta pokazala da su godine za nju samo broj jer iako je prošli mjesec proslavila 51. rođendan, pjevačica i glumica ima tijelo kakvo bi poželjele mnoge žene. 

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Lopez je u petak viđena na plaži u u luksuznom ljetovaištu Hamptons u New Yorku na koju je stigla na biciklu. Jennifer je bila u potpuno prirodnom izdanju bez šminke u tajicama, bijeloj majici koja je otkrivala njen trbuh i tenisicama. 

Pjevačica je sjela na pijesak u turski sjed s prijateljicom i prepustile su se meditaciji na neko vrijeme. Nakon toga su prošetale i Lopez se posvetila poziranju za fotografije. Jenniferina prijateljica je spremno okidala slike dok ona nije bila zadovoljna, a napravile su i selfie. Nakon odrađenog fotografiranja, vratila je crnu zaštitnu masku na lice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning everyone!!! #MorningFace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako su pisali strani mediji ranije, pjevačica toliko uživa sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i djecom u Hamptonsima da su u potrazi za kućom. Par, koji je dogodio vjenčanje zbog koronavirusa i ne uzrujava se zbog toga, nedavno je viđen u New Yorku.

Jennifer je tada privukla pažnju svojom luksuznom "šalicom za kavu" optočenom kristalima čija se cijena, prema pisanju stranih medija, kreće od 10.000 do 20.000 dolara. Pjevačica ne pije kavu, no vjerojatno je u njoj neki čaj ili voda budući da je Lopez posvećena zdravom načinu života i često vježba. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene