teški trenuci

Zvijezda kultne serije progovorila o hrabroj borbi kolegice: "Znam da će se nastaviti boriti koliko može"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Priestley utjelovio je u seriji "Beverly Hills, 90210" brata Shannen Doherty s kojom je još blizak.

Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" Shannen Doherty (49) u veljači je otkrila da joj se vratio karcinom i da je u terminalnoj fazi nakon što je godinama bio u remisiji, a pritom je zaplakala i dirnula milijune obožavatelja. 

Pogledaj i ovo Beverly Hills (Foto: Profimedia) Nakon 30 godina Ekipa se vratila: Pogledajte prvi trailer za najnovije nastavke omiljene serije koju ćemo uskoro opet gledati!

Njezin kolega Jason Priestley (51), koji je u kultnoj seriji utjelovio njenog brata, progovorio je sada o Shanneninoj hrabroj borbi. Otkrio je da su bliski i kako je bila dobro raspoložena kada su posljednji put razgovarali. 

"Ona je stvarno žilava djevojka. Borac je i uvijek je bila i znam da će se nastaviti boriti snažno koliko može", istaknuo je Jason u intervju za Studio 10. Usto je pohvalio njezin snažan karakter i motivaciju za borbom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repost from @sarahmgellar • #winechallenge well... it’s #laborday weekend and we always spend it with @theshando (usually involving the #malibuchilicookoff ) but since this year the party just consists of us, we figured why not try the wine challenge. We ARE the party. #quarantine month 6. (Thank you @kurtiswarienko for the camera work)

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen je u emotivnom otkriću javnosti da je ponovno bolesna istaknula da će zaviriti duboko u sebe da bi pronašla dodatnu snagu za bitku s karcinomom dojke. "Molim se da to sve napravim s dostojanstvom i milošću. Imam toliko toga za reći, za podijeliti. Budem. Zasad...molim vas, znajte koliko mi svi pomažete da se dignem. Želim svima zahvaliti za ljubav, molitve i podršku", rekla je glumica. 

Inače, život glumačke ekipe iz serije "Beverly Hills, 90210" obilježile su tragedije, ljubavni krahovi i financijski problemi. Luke Perry je preminuo 4. ožujka 2019. od posljedica moždanog udara u 53. godini života. 

Shannen se osim sa zdravstvenim problemima tijekom života borila i s ljubavnima. Naime, kratko je bila zaručena za Deana Jaya Factora, njihov je odnos obilježilo nasilje, a on je čak u jednoj prilici zatražio i zabranu pristupa. Tvrdio je da ga je pokušala pregaziti automobilom, a ona je rekla da ju Dean gurnuo u bazen.

Uz to je imala brojne javne ispade, uhvaćena je u vožnji u alkoholiziranom stanju, a 1994. godine izbačena je sa snimanja Beverly Hillsa zbog navodne svađe s kolegicom Jennie Garth. 

Privatni život Briana Austina Greena obilježila je teška pravna bitka za skrbništvo nad djetetom koju je vodio s Vanessom Marcil. Njih dvoje bili su zajedno do 2002. godine, a prekinuli su nakon rođenja sina Kassiusa. Green se trenutno razvodi od supruge Megan Fox s kojom ima tri sina. 

Gabrielle Carteris sa snimanja Beverly Hillsa otišla je 1995., a nakon toga počela je snimati vlastiti talk show koji je potrajao samo jednu sezonu, snimila je nekoliko serija i filmova, no tijekom jednog snimanja ozbiljnije se ozlijedila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repost from @sarahmgellar • #winechallenge well... it’s #laborday weekend and we always spend it with @theshando (usually involving the #malibuchilicookoff ) but since this year the party just consists of us, we figured why not try the wine challenge. We ARE the party. #quarantine month 6. (Thank you @kurtiswarienko for the camera work)

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Lice joj je bilo djelomično paralizirano te je trpjela bolne grčeve. Stanje joj se popravilo nakon tretmana akunpunkture, a protiv filma koji je snimala podigla je i privatnu tužbu. Naime, tvrdi kako nije bila osigurana po propisima dok je snimala opasne scene i kako je ozljeda naštetila njezinoj karijeri.

Jason Priestley žestoko je partijao samo kako bi dokazao da nije poput Brandona. Sve to ga je umalo koštalo života kada je 1998. godine izazvao prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju. Nakon toga mu je oduzeta vozačka dozvola na godinu dana i morao je krenuti na odvikavanje od alkohola.

Kao strastveni ljubitelj brzine, odlučio se baviti automobilskim utrkama, no 2002. godine doživio je još jednu strašnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. "Slomio sam kralježnicu, oba stopala, nos mi se otkinuo, morali su mi korigirati taj dio lica", izjavio je tada glumac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene