Ili ne?

U STROGOJ TAJNOSTI Po drugi put uplovio u bračnu luku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zasigurno najveća talijanska glazbena zvijezda, Zucchero, živi na farmi bivola i u vezi je već više od dva desetljeća. Ili više nije?

Talijanska megazvijezda Zucchero na poziv dvojca 2Cellos posjetio je Hrvatsku. Vlasnik hitova ''Senza una donna'' i ''Baila'' navršio je 60 godina, no radi punom parom. Objavio je novi album, nastupa po cijelom svijetu, pomaže siročadi u Keniji, a šuška se da je u strogoj tajnosti po drugi put uplovio u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Surađivao je sa Stingom, Pavarottijem, B.B. Kingom, Bonom, Rayem Charlsom, Ericom Claptonom... Lista je podugačka, a i 50 milijuna prodanih ploča diljem svijeta govori dovoljno.

Ovih su se dana talijanski i svjetski mediji raspisali da je Zucchero po drugi put uplovio u bračnu luku. Piše se da se u strogoj tajnosti vjenčao sa svojom dugogodišnjem djevojkom Franceskom Mozer. Što nam je sve otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene