Kći Tončija Huljića i Petar Grašo

Nepotizam ili talent? 'Grašo je to napravio iza leđa, on je podlac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći bračnog para Huljić uplovila je u glazbene vode, no ima onih koji smatraju da je za njezin uspjeh zaslužno samo prezime.

Bračni duo Huljić vladaju našom glazbenom estradom već desetljećima, ali umjesto Tončija i Vjekoslave Huljić, sada je došao red na njihovu kćer. Kako 24-godišnja Hana zvuči provjerite u novom singlu Petra Graše 'Srce za vodiča'. Pjesma je zapravo najavni singl novog mjuzikla 'Pacijenti', čiji libreto potpisuje proslavljeni kazališni pisac Miro Gavran.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić Trenuci za pamćenje Velika godina Hane Huljić i Petra Graše: ''Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti!''

Mlada pjevačica je za svog starijeg kolegu, Grašu, kazala kako je on njen idol, 'ipak sam odrasla uz njegove pjesme, bila sam jako mala, imala sam 5,6 godina. Mislim da svako dijete u tim godinama ima nekog idola, a pogotovo kad vam se pojavi u kući. Onda je to meni bilo wooow'. No,  poznati se otac malo bunio protiv suradnje.

'Bojao sam se da ne ispadne da otac gura svoju kćer, ali Grašo je to napravio iza leđa, on je podlac', našalio se Huljić.

No, to nije bilo prvi puta da joj je netko prigovorio da se na glazbenu scenu gura pomoću slavnog prezimena.

'Naučila sam da će uvijek biti tako i da se treba oglušit i radit svoje', rekla je Hana.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene