LAVINA EMOCIJA

IZNENAĐENA POSJETOM Pjevačica ostavila djevojku u čudu: "Ovome se nisam nadala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić ispunila je veliku želju svojoj obožavateljici.

Osmijeh otvara vrata naših srca, a upravo su se iskreni osmijesi čuli u Udruzi Srce iz Splita koja se brine o osobama s cerebralnom paralizom. Doznali smo kako članica udruge obožava i želi upoznati Žanamari Perčić te smo u dogovoru s pjevačicom organizirali iznenađenje. "Ovome se nisam nadala, baš sam iznenađena", rekla je Nikolina Biloš čija je velika želja napokon ispunjena- pjevati uz Žanamari. "Ja sam isto sretna i sebe sam razveselila, sviđa mi se kako je vesela i odmah je prihvatila pjesmu "Crni leptire", a to je i meni jedna od najdražih pjesama tako da pogodili smo ukuse", rekla je Žanamari Perčić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Upravo je Nikolinu Žanamari oduševila svojim nastupima u emisiji Tvoje lice zvuči poznato te joj je zbog toga bila velika želja upoznati pjevačicu. I Nikolina voli glazbu, a jednog dana želi postati i voditeljica. ''Volim sve domaće ,a volim i narodne pjesme'', otkrila je Nikolina. 

Udruga Srce koja ima 68 članova jako je aktivna u svim društvenim porama, tako da iza sebe imaju mjuzikl "Srce na sceni" koji je izveden već 19 puta diljem Hrvatske, a ulaznice se u rekordnom roku rasprodaju. "Mi se trudimo najviše njih prezentirati javnosti da izađu iz svoja četiri zida i da senzibiliziramo ljude da u stvari ljudi sa njihovim stanjima nisu nešto od čega bi trebalo micati pogled nego dapaće da je to nešto vrijedno pažnje i divljenja s obzirom na njihova postignuća", rekao je Mario Bavčević, voditelj glazbene radionice "Udruga Srce.Unatoč svojem hendikepu, Nikolina ne odustaje, željna je ovakvih druženja. Žanamari nije dvojila ni sekunde već je na prvi poziv stigla iz Makarske upoznati veselu Nikolinu.


"Ja od kad sam postala mama neke stvari me puno više bole zapravo, možda je malo reći diraju, nego mi baš bude teško, onda ako ima iti jedna iskrica koju ja mogu učiniti da nekako njima uljepšam ili ispunim jedan dan 5 minuta, volim to uraditi" , priznala je Žanamari Perčić.

Novo prijateljstvo se rodilo i već je dogovoren ponovni susret. Nikolina nam je objasnila kako uvijek čovjek treba biti sretan. '' Recept je ja mislim izaći iz kuće i družiti se s drugim ljudima'', rekal je Nikolina Biloš. A upravo je to ono što moramo i mi naučiti od Nikoline, u ovom užurbanom vremenu prisiljeni smo se otuđiti i zaboravljamo ono što je najvažnije, a to su osmijeh i druženje s dragim nam ljudima.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene