"sve je bilo tako brzo"

Pošlo joj za rukom što mnogima nije: Hrvatica obuzdala Lea DiCaprija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je holivudski glumac Leonardo DiCaprio poznat po tome što često mijenja djevojke, obuzdati ga, pošlo je za rukom jednoj Hrvatici. Radi se o njegovu filmu "Vuk s Wall Streeta" u kojem je vruću scenu s karizmatičnim glumcem snimila atraktivna Žana Janjić-Markelson.

Samozatajnu Žanu Janjić Markelson na odmoru u Dubrovniku teško su prepoznavali i bliski prijatelji. Naime, zbog uloge u seriji Shades of blue u kojoj glumi s Jennifer Lopez kosu je morala skratiti i ofarbati u platinasto plavu. "Malo mi je kraća frizura. Imala sam par projekata koji su se odnosili više na kosu pa je malo ošišana. Nije mi teško prolaziti kroz takve transformacije", kaže Žana koja o latino divi Jennifer Lopez ima smo riječi hvale.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

"Jako je profesionalna i draga. Set je bio organiziran savršeno tako da je sve bilo lijepo", kaže glumica.

Kao velikog profesionalca Žana Janjić-Markelson opisuje i Leonarda DiCaprija. U filmu Vuk s Wall Streeta s Leom je odigrala napetu scenu u kojoj glumi stjuardesu koja ga uspijeva obuzdati nakon što pod utjecajem opijata ulazi u avion. Za ovu ulogu bila je najbolja na audiciji između 15-ak kandidatkinja. "Bila je to naprasna scena i jedno predivno iskustvo koje se ne događa svaki dan", kaže Žana. Zanimalo nas je i je li s Leom pričala o njegovom dolasku u Dubrovnik. "Nismo stigli pričati o Dubroviku. Set je bio toliko brz da jednostavno nismo stigli. To je jedna velika mašinerija s puno ljudi, glumaca, asistenata, režisera tako da su svi skoncentrirano na to što se treba odraditi", otkriva Žana.

Uz to što glumi, Žana je i akademska slikarica. Diplomirala je na akademiji likovne umjetnosti u zagrebu, a prije glumačke karijere imala je više uspješnih izložbi kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Glumila je u kazalištu, video spotovima, tv serijama, a uloga u filmu Vuk s Wall Streeta Martina Scorsesea svakako joj je najveći uspjeh.

Žanina glumačka karijera započela je tako što je na setu filma "Wall street:novac nikad ne spava" s Michaelom Douglasom primijetio Oliver Stone. Na njegovu preporuku primljena je u prestižnu glumačku školu koju je pohađao i Alec Baldwin."Jednom nam je bio kao učitelj i bio je odličan. Sasvim normalan čovjek i veliki profesionalac. Ne znam ih privatno toliko, ali kad god sam surađivala s njima to je bilo vrlo jednostavno glatko i profesionalno pa je puno lakše raditi u takvim uvjetima", kaže Žana.

Kada je odmor u pitanju, ljeto u Dubrovniku je nezamjenjivo. Kao i svako ljeto vratila se kući na predivno more."Napunila sam baterije, predivno se ovdje kupati, ali i umori se čovjek od puno prijatelja i izlazaka", kaže glumica. Žana se zbog supruga Amerikanca prije nekoliko godina preselila u SAD. S dvoje djece, sretna obitelj danas živi u New Yorku. Prije dolaska u Dubrovnik bila na audiciji za još jedan poznati TV serijal, ali o tome nije željela više otkrivati. Nadamo se da ćemo je u budućnosti gledati u još mnogim uspješnim projektima.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene