NJIHOVE ŽELJE

OTKRIVAMO GDJE LJETUJU DOMAĆE ZVIJEZDE: 'To je njegova taktika prikrivanja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su slavni i poznati, a mi vam otkrivamo kakve sve želje imaju tijekom ljetovanja na Jadranskoj obali.

Svake godine Dubrovnik posjete brojne poznate osobe. Prošetati se Stradunom privilegij je koji ne propušta niti jedan turist pa tako ni slavne svjetske zvijezde. U ljepotama grada tako su, među ostalima, uživali su Beyonce, Mickey Rourke, Tina Turner te modne ikone Valentino i Armani.

Pogledaj i ovo showbuzz Najljepše more Svjetske zvijezde na Jadranu: Otkrili smo njihove želje i taktike kako biti neprimijećeni

Iako su to većinom svjetske zvijezde, oni u većni slučajeva nemaju nekakve posebne zahtjeve. Redatelj proslavljenog kuma imao je samo jednu želju - kušati šljivovicu i ćevapčiće, okrila je glasnogovornica jednog dubrovačkog hotela u kojem je odsjeo poznati redatelj Francis Ford Coppola.

Slični su dojmovi i pozantog mljetskog ugostitelja čiji je restoran omiljena destinacija zvijezda koje Jadran obilaze jahtama. Roman Abramovič, nogometaš Reala Fernando Hierro te zvijezde Formule 1 uživali su u njegovim u domaćim specijalitetima.'Oni pošalju svoje oficire ili menadžere ili nekoga s broda tko će pogledat situaciju kako to izgleda, koliko je to privatno', otkriva Adrijan Stermasi, vlasnik restorana.

Njegove gošće bile su čuvene sestre Olsen. 'S njima je bila i Nicole Richie. 'Oni su stvarno probali sve od naših specijaliteta i morskih delicija. Od stonskih kamenica, rižota, hobotnice..'

 

Dubrovnik već godinama s obitelji posjećuje i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Bill Gates. Osoblje hotela odmah mu je ponudilo korištenje VIP plaže.

'Potpuno suprotno, On je odabrao da će biti na plaži gdje je inače 600 naših gostiju na to plaži. Nikakve privilegije nije tražio. Kada je otišao shvatili so da je to zapravo njegova taktika skrivanja jer nitko ne očekuje da do njega na ležaljci leži Bill Gates', priznala je Zrinka Marinović, glasnogovornica jedne poznate hotelske grupacije.

Više možete pogledati u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene