Kaje se

PROGOVORILA O STAROJ SNIMCI "Žalim što nisam krenula u tom smjeru. Pogubili smo se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica iza koje je 25 godina na sceni žali što smo se kao sredina pogubili.

Zbog prevelike i česte promjene na glazbenoj sceni i malog tržišta, vjeruje Vanna, inozemni glazbenici ne bi uspjeli na ovim prostorima. Njima je prirodno da im pjesme budu planetarno popularne jer govore jezikom koji je većini razumljiv. Baš kao i da na kocertima pjevaju na playback.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

"Ja imam nekad prava misliti, pa čekaj, neka moja pjesma je objektivno bolja od nečega što je svjetski hit, ali nema šanse postat svjetskim hitom. I to te malo vrati u rikverc. Onda se javi podanički mentalitet u tebi, malog nevažnog stvora iz Hrvatske", iskreno govori Vanna koja je na sceni već 25 godina.

"Neki dan je moj suprug gledao, netko je stavio na Face snimku pjesme You move on, iz 90-ih. Sa ponosom mogu reći da sam ponosna na sebe tada, a ne čini mi se da je bilo u prošlom stoljeću, a bilo je. I malo mi je žao da nismo kao sredina krenuli u tom smjeru nego smo se malo pogubili", govori pjevačica.

Uz zanimanje glazbenice, Vanni je posebno drago još jedno. Ono majke dvoje tinejdžera.

"Ja znam da postoje one mame koje baš vole bebe. Stalno bi imale bebe. Ja sam mislila daj da već jednom odrastu da se možemo razgovarat , da vidim što misle ti mali ljudi i sad se bogme razgovaraju. Oooo, sad smo žestoki", govori Vanna.

Razgovara se i za obiteljskim ručkom, a Vanna je poznata po tome što uživa u kuhanju. "Moja maksima je "Uvijek gladna, nikad mršava". A tome se naročito smije Jacques. "To ga jako zabavlja. Moj dragi prijatelj. To je njemu genijalno", govori Vanna. A skuhat će uskoro ova pjevačica i nove pjesme, za novi album koji najavljuje za sljedeću godinu.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene