SJAJNO!

'MACO, VIDIM DA SI SE UDEBLJAO' Jedva čekamo da pravi show počne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počinje treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Novi kandidati očekuju vas jednako nestrpljivo koliko i vi.

Uskoro ćete nedjeljne večeri ponovno provoditi prikovani za male ekrane. Da, počinje treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV bit će ovo dobra sezona TLZP-a! Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

Sandri i Tomi u ovoj se sezoni, u maniri velikog povratka, ponovno pridružio Goran Navojec! Karizmatični Navojec svima je jako nedostajao, a posebno Sandri. I to iz pravog 'ženskog' razloga. 'Apsolutno mi je nedostajao, rekla sam maco, vidim da si se malo udebljao, ja ću biti pored tebe mršavija, samo ti rasti, rasti, ja ću biti sitna ženica pored tebe', otkrila je Bagarić.

Navojec jedva čeka da krene show, no, kaže, težak je posao biti kandidat. 'To je izuzeto težak posao, izuzetno. Ti kad provedeš nekoliko sati na stolici da ti se napravi neka šminka, pogotovo kad su u pitanju razne protektike, i onda se nakon toga koncentrirati na show, zbilja je veliki i težak zadatak i divim se svim natjecateljima i čestitam im na hrabrosti za sad', rekao je Navojec.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene