''Tog se bojim''

Jesu li spremi za izazov? ''Nitko te ne može za to pripremiti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S budućim kandidatima družili smo se iza kulisa showa "Tvoje lice zvuči poznato" i provjerili jesu li spremni za izazove.

Dosadašnje su sezone pratili iz naslonjača, a sada će se i sami okušati na pozornici najgledanijeg showa u Hrvatskoj, ''Tvoje lice zvuči poznato''. ''Jedva čekam da vidim kako ću izgledati kao netko drugi'', priznala je pjevačica Nives Celzijus za IN Magazin. A ima li za to prikladnijeg mjesta od seta showa ''Tvoje lice zvuči poznato''?

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Naših novih osmero kandidata upustilo se u ovu avanturu, a za to će im, prije svega, biti potrebne maske i protetike. ''Nikad ne mogu biti spremna, bar dok ne krene, vidjet ćemo. Ali uzbuđena jesam. Jako'', kazala je radijska voditeljica Ivana Mišerić. ''Tek kad to sve počne, onda ćemo znati u što smo se upustili. Minea, moja kolegica iz InMagazina, je rekla, nitko te ne može za to pripremiti, tako da evo, ja čekam da avantura počne, a onda šta bude, bit će'', televizijski voditelj Dalibor Petko. ''Ja sam rođen spreman'', kazao je pjevač Mario Roth. 

''Ja ne, ja nisam spreman za ništa, kamoli tek za ovo'', priznao je radijski voditelj Daniel Bilić. ''Na glavu ili ništa. Ipak sam ja iz Kerempuha, ja moram zabavljat ljude'', kazala je glumica Mia Anočić Valentić.

A u showu TLPZ kandidati će nas zabavljati punih 13 tjedana, koliko će trajati nova sezona. Dosadašnje su, kako se šale, pobožno pratili.''Kad sam prošle sezone gledala, zaista sam gledala s velikim divljenjem i bilo je Isuse, pa kako oni to sve mogu, kako je ovo sve super, ja to sigurno nikad ne bi mogla. Zapravo se želim dokazati da i ja to mogu i da mogu proći apsolutno sve'', rekla je Nives Celzijus.

''S obzirom da su mi svako oblačenje i maškaranje i imitacije bile glupe u privatnom životu, nadam se da ću slomiti sama sebe i da mi to više neće biti glupo'', otkrila je glumica Ana Gruica.

''Ja nisam došao tu da budem Mario Roth, ja sam došao tu da budem ono što se od mene traži. Ja se nadam da ljudi kad će gledati moje imitacije neće gledati Maria Rotha nego nekog drugog'', kazao je Mario Roth. Kako to obično biva, najviše se vesele transformacijama u suprotni spol, ali od njih naviše i strahuju u showu TLZP. ''Mislim da će mi najlakše biti neki muškarac u tridesetim godinama i crvene kose'', kroz smijeh je kazao televizijski voditelj Dalibor Petko.

''Ide to meni, imam ovaj dubok glas, pa može to proći'', rekla je Mia Anočić Valentić. ''Bojim se da ću morati hodati u štiklama. Čuo sam od ostalih kolega i svih koji su bili u showu da im je to bilo nekako najčudnije i najteže se priviknuti, ali da ću do kraja naučiti hodati u štiklama'', kazao je pjevač Bojan Jambrošić.

''Nijedan frajer nije uspio isfurat da kažeš pa sasvim je okej, sasvim mu dobro stoji to, uopće nije nekakav bed, ne! Svima vam je krivo stajalo!'', smatra Daniel Bilić.

I dok se rijetko tko buni na pjevačke izazove, čini se da će oni plesački mnogima biti trn u oku.''Pošto nisam neki wow plesač, znam da će se morati potrudit malo više oko mene, ali mislim da ćemo jedan uz drugog uspjeti napraviti maksimalno'', kazao je Bojan Jambrošić.

''Rumba, cha cha cha, salsa valcer, bečki, engleski, naravno, to je bilo ono doba kad smo još svi učili plesati u osnovni školama, za čage. I ciganicu znam dobro oplest, sitan vez, kolo, šta god ti treba'', priznao je Daniel Bilić. ''Ono čega se možda malo bojim je koreografija, jer imam ritma i mogu dobro plesati sama, ali kad moram učiti koreografiju, s tim se jako, jako mučim, tog se bojim'', smatra Ivana Mišerić.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene