Ekskluzivan intervju

Turska ljepotica otkrila: 'Ne znam kako se to dogodilo, mislim da je riječ o sudbini'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa turska glumica Tuba Buyukustun svojim je talentom, ali i ljepotom stekla svjetsku slavu.

Hrvatska publika upoznala ju je u ulozi Asi te kao Elif u popularnoj seriji ''Ljubav i novac". Lijepa turska glumica Tuba Buyukustun svojim je talentom, ali i ljepotom stekla svjetsku slavu. Iako je slavu stekla kao glumica, kao djevojčica imala je druge planove.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Moje je djetinjstvo bilo obično i sretno. Bilo je normalno. Ja sam jedinica i jedina žena u obitelji pa sam dragocjena svima', počela je Tuba svoju priču.

Kao djevojčica željela je biti inženjerka, studirala je za umjetničku direktoricu, željela je postati liječnica i zatim glumica.

'Ne znam kako se to dogodilo. Mislim da je riječ o sudbini. Počela sam glumiti, a dvije godine nakon sam odlučila da se time želim baviti', rekla je glumica.

Našoj je novinarki Ivani Nanut otkrila kako je sasvim slučajno doznala da je nominirana za prestižnu nagradu Emmy.

'Nitko me nije nazvao i rekao mi da sam nominirana. Moj je suprug pročitao vijest na Twitteru i onda smo pokušali saznati je li to istina ili ne', rekla je.

Otkrila je što ju je privuklo suprugu Onur kojeg je upoznala na snimanju serije Asi i s kojim se oženila prije pet godina. Cijelu njezinu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene