Nikad prežaljeni

Ovo su svi čekali! Zakopali ratnu sjekiru i vraćaju se na scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikad prežaljeni dvojac zakopao je ratnu sjekiru i za obožavatelje pripremio koncert koji će se održati 11. studenog u Domu sportova.

Velikani su prije dvadesetak godina napravili glazbenu revoluciju. Njihov se razlaz nakon samo dva albuma teško prebolio, no zato se povratak Tram 11 itekako slavi. Iako se mislilo da je riječ o prvoaprilskoj šali, dečki su rasprodali Dom Sportova osam mjeseci prije koncerta i postavili novi rekord. "Došlo je do zasićenja pred kraj. Svatko je imao svoje probleme i onda se to sve skupilo i odrazilo tamo gdje nije trebalo, na rad, ali da nije bilo tako, danas ne bi bilo ovako", kaže General Woo za IN Magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Prošlost je zaboravljena, a da se kemija nije izgubila, bilo im je jasno kada su potpuno slučajno snage udružili na koncertu u Tvornici. "Nismo se trebali raspasti, no tko zna kako bi to izgledao s još tri-četiri albuma." Iako im je došlo da se povuku u sobu nakon raspada, nastavili su ploviti sologlazbenim vodama, a u međuvremenu je General Woo zaplovio i onim bračnim te spoznao čari očinstva."Nisam strog uopće, nisam od onih slučajeva što rade svašta dok su mladi, a poslije ne daju djeci mrdnuti. Volim sve objasniti, to je najbolje", kaže Woo. "Nisam ju još vidio, jesam jednom na festivalu dok je bila mala, a sad je već velika cura", kaže Nenad Šimun-Target.

I dok stric Target treba nadoknaditi vrijeme, glazbena su se vremena itekako promijenila. Nekada su reperima zgodne cure posuđivale vokale, a sada su oni ti koji njima poklanjaju rime. Što budućnost nosi, tek ćemo vidjeti. Dečki su se bacili na snimanje novih pjesama i dokumentarnog filma. "Životne teme, društvo, ljubav, sve ono o čemu smo repali i dalje ćemo repati, samo sad znamo još više stvari, iskusniji smo i stariji."

Tramvaji su se promijenili, 11 vozi drugom relacijom, no Tramovci se čvrsto drže svojih tračnica i, priznajemo, jedva čekamo vidjeti kamo će nas odvesti.

"Iznenadili smo se s velikim brojem fanova koji su nam pisali, sad ćemo vidjeti kako to izgleda u velikom prostoru. U repu, ako se ufuraš, ne možeš trajati dugo, to je taj način glazbe i života."

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene