Vruće, vruće

"AKO VAS VIDI NJEN DEČKO, NESLAVNO ĆETE ZAVRŠITI" One su fatalne i plave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prođite s nama kroz ovaj seksi popis. Slažete li se s našim brojem jedan?

Platinasto plava, zlatno plava, pepeljasto plava ili možda bakreno plava... Bez obzira na nijansu, plavuše plijene pozornost. Stoga vam donosimo ljestvicu najljepših domaćih plavuša. I jedna mala napomena jačem spolu, svih je pet plavokosih ljepotica u sretnim vezama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Peto mjesto - Glumica Katarina Baban

"Dosta godina sam se ljutila jer su me zezali plavuša ovo, plavuša ono. Ali onda sam shvatila da to nekada dobro dođe. Recimo, u prometu ako nešto zeznem", rekla je svojedobno Katarina o svojoj frizuri.

Četvrto mjesto - Pjevačica Lidija Bačić

Splitska pjevačica svojim izlaskom iz bazena u metalnom bikiniju trenutačno izaziva ubrzan rad srca, a one osjetljivije ruši u nesvijest. Lidiju pokušajte zavesti diskretno jer ako vas vidi njezin dečko, mogli biste neslavno završiti.

Treće mjesto - Pjevačica Severina u platinastoj fazi

"Slučajno sam vidjela periku koja mi se svidjela. Nisu baš me ozbiljno shvatili da ću ja to nositi", rekla je Severina kad je na glavu stavila plavu periku.

Drugo mjesto - Žanamari Perčić

Žanamari je na svojoj glavi isprobala gotovo sve boje kose, a sada se skrasila u braku s plavim uvojcima. I naši komentatori slažu se da je Žanamari jednostavno preseksi! Čista desetka!

Prvo mjesto - Antonija Mišura

Zgodna košarkašica osvaja svojim šarmom i stavom djevojke iz susjedstva. "Al bilo bi mi najfinije da te netko pohvali radi dobrih rezultata, dobre igre i onda ti uz to kaže 'dobro izgledš'. E onda je to kako to već triba bit...hahaha", komentirala je svojedobno Antonija brojne komplimente na račun svog izgleda. Pa tko bi odolio ovom tsunamiju simpatičnosti, ljepote, neposrednosti i skromnosti. Vrsna košarkašica prošle je godine u svojem Šibeniku "da" rekla Marku Sandriću i srušila snove nebrojenim udvaračima diljem svijeta.

Što smo još otkrili o našim ljepoticama, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene