DA, MOŽE SE!

ONE BLISTAJU I U ŠESTOM DESETLJEĆU ''Još uvijek izgleda nestvarno''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Muškarci se za njima okreću na ulici, a odavno su zakoračile u šesto desetljeće.

Nemilosrdni showbizz svijet ne tolerira znakove starenja. Bore, sijede i opuštena linija zvijezdama su najgora noćna mora. No nekim se damama s godinama sve više divimo jer izgledaju sve bolje i bolje. Evo naše liste najljepših domaćih dama koje i nakon pedesete izgledaju besprijekorno.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Peto mjesto zauzela je Ankica Dobrić. ''Onda ću biti malo aktivnija da se mogu skinut u kupaći da sve dobro stoji'', rekla je Ankica Dobrić. Pedesetšestogodišnja glumica ne krije da redovito odlazi na tretmane ljepote, a status singl dame čini je još poželjnijom. ''To je žena - djevojčica. Ona pršti pozitivnom energijom'', kazala je Anđa Marić. '' Lijepa, njegovana, sređena, šesna'', dodao je Igor Barberić, koreograf.  ''Stvarno prekrasno izgleda, ne bih nikad rekla da ima toliko godina''prokomentirala je Anđa Marić.

Na četvrtom je mjestu Sanja Doležal.
''Uspjela sam skinut kile i to je jedna velika stvar i sretna sam zbog toga! Sve drugo su mali ženski trikovi'', tajnovito je rekla Sanja Doležal. No, tajnu dvoje dijete je ipak otkrila. '' Jedna jedina - lokot na usta'', kazala je. Nakon što je svoju liniju dovela u željenu formu, pedesettrogodišnja pjevačica i voditeljica ne skriva zadovoljstvo. ''Sanja izgleda predivno!'', rekla je Anđa Marić. ''Poletna i vrcakava i dražesna, još uvijek je to isto, mislim da to nije nikad izgubila'', komentirao je Igor.

Sredinu naše ljestvice najljepših dama 50+ osvaja Lada Szabo Kajfež, poduzetnica i slikarica. ''Tjera me ta moja kreativnost, ja bez toga ne mogu!'', kazala je Lada Szabo Kajfež. Udovica farmakologa Franje Kajfeža u trećem je braku. Pedesetdevetogodišnja slikarica i poduzetnica ostavlja bez daha. ''Definitivno je jako poduzetna. Ona je konstantno (uspravna)'', rekao je Igor Barberić. ''Stvarno izgleda fenomenalno, godine se na njoj ne vide. Nigdje ne izgleda razgolićena, vulgarna, jako dobro nosi svoje godine '', istaknula je Anđa Marić.

Drugo mjesto osvaja Doris Dragović. Koja je njezina tajna? ''Kad bi ja to sad vama rekla, onda to više ne bi bila tajna. Zato vam neću reć!'', rekla je Doris Dragović. Pedesetpetogodišnja diva očito je pronašla eliskir mladosti jer u njezinu kalendaru godine kao da ne prolaze. ''Evo je! Doris dragović...uhhhh! Željo moja, sve me boli od tebe! Sve u dobrom smislu, boli me dobro! Uh, hurts so good, kaže Doris!''kroz smijeh je prokomentirao Igor Barberić.''Na vrhuncu svoje karijere izgledala je nestvarno, još uvijek izgleda nestvarno. Ona je stvarno kao vino! Sve je bolja i bolja! Ona je crno vino!'', rekla je Anđa Marić.

I prvo mjesto liste najljepših domaćih dama iznad 50 osvaja glumica Sanja Vejnović. ''Nisam na kritiku imuna ali uvažavam uvijek i zanima me što drugi misle!'', rekla je Sanja Vejnović. Lijepoj je glumici 55 godina, no ona očito nema dodirnih točaka s činjenicom da vrijeme prolazi i da smo sve stariji. Ona je sve ljepša i ljepša. ''Ona je predivna, stvarno'', rekla je Anđa Marić. ''Sanja je oličenje jedne klase, glamura. Ima tu jednu smirenost, tu jednu čistu ljepotu'', zaključio je Igor Barberić.

Svih pet naših 50+ diva izgleda božanstveno izvana, no to je, čini se, razlog jer se iznutra osjaćaju jednako tako.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene