5 VELIČANSTVENIH

DETALJ ZBOG KOJEG IH VOLE ''Da je frajer, frajer je''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petorica frajera od kojih pojedinim ženama zastaje dah. Evo i zašto.

Iako neke podsjeća na kameno doba ili doba neandertalaca, brada i brk na velika su se vrata vratili na lica jačeg spola. Svi bitni ljudi u povijesti imali su bradu. I tad nijedna brada nije bila bradica nego je baš bila brada.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Evo i naše liste najšarmantnijih domaćih muškaraca. Peto mjesto stručnjaci su dali Igoru Barberiću. ''Pa dobro, tak svejedeno kaj ti daju, glavno da smo zabavili narod, da imamo show!'', rekao je Igor Barberić. Četrdesettrogodišnji koreograf, redatelj i glumac svoju gustu bradu njeguje godinama i rijetko ga se može sresti glatko izbrijanog.''Mlad, lijep, zgodan, uredan, momak!'', komentirao je Marko Stanzl , brijač i frizer.

Četvrto mjesto osvaja Leon Lučev! ''Kad sam u jednom momentu presjeko i donio odluku da ću tu ostat što duže, bilo mi je super!'', rekao je Leon Lučev. Ovaj Šibenčanin oduševljava svojim glumačkim pothvatima. Kuhao je u MasteChefu, zaveo Ninu Badrić u njezinu videospotu... Ništa od toga nije prošlo bez njegove upečatljive brade. ''Pa za mene je Leon Lučev pojam pravog muškarca. To je ta brčina i nekako on drži do brade, a i ne drži ujedno, što se meni osobno najviše sviđa'', priznao je Marko Stanzl. Njegov glas i sve, ono kaj imau sebi i stas, on sa tim brkom koji je pravi muški brk, 'što je muškarac bez brkova' - definitivno ta klasa, dodao je. ''To je to, ne treba ništa mijenjat, mislim da to poluzapušteno a uredno dobro stoji'', rekao je Marijo Staničić, brijač i frizer.

Sredinu naše ljestvice zauzela je najosebujnija brada na domaćoj javnoj sceni - Tomo in der Muhlen. ''Rockabilly image to sam uvijek nosio, to nije toliko novo'', rekao je Tomo in der Muhlen. DJ i producent prepoznatljiv crni brk i sijedu, gotovo bijelu bradu, vješto je komponirao s brojnim tetovažama. Rijetki bi pogodili da mu je 55 godina. ''Tomo je po meni pic-pic, uredan, pedantan, od kose, brade, brka, svega. Jako dobar kontrast'', reako je Marko Stanzl. ''Vidi se da je rad stručnjaka. On je top-top, drži čovjek do sebe od početka do kraja. Skidam kapu u svakom kontekstu'', dodao je.

Drugo mjesto najšarmantnijijh bradonja zauzeo je dugokosi rukometni genijalac Ivano Balić. ''Hahahaha...puštam kosu jer mi se pušta kosa, i to je to. Nemam daljnih komentara'', otkrio je Ivano. Hoće li se drugima svidjeti stil njegove kose i brade, Baliću je na zadnjem mjestu liste prioriteta. Olimpijski i svjetski prvak te jedan od najboljih rukometaša svih vremena, htio-ne htio, dame svojim šarmom osvaja na prvu! ''Njemu osobno nije bitno kako to izgleda, jel' ta brada uredna ili nije uredna. Mislim da on to pusti pa dokad mu se nosi nosi, kad se 'oće obrijat, obrije se'', rekao je Marko.

I prvo mjesto najšarmantnijih domaćih bradonja osvaja Slaven Bilić. ''To je samo po sebi dovoljno!'', rekao je Slaven. Iako su godine učinile svoje pa je njegova brada poprimila srebrnkasti sjaj, mnogi ne zaboravljaju njegovu gustu crnu bradu kojom je odavao dojam pravog primjerka muškog roda. ''Ja Slavena pozdravljam maksimalno. Kad je bio u Turskoj furao je onu bradu koja je bila duža, meni je on izgledao tip-top'', rekao je Marko. ''Žene dobro reagiraju na sijedu bradu. Ali da mi je frajer, mi je frajer'', dodao je.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene