Vratila se poslu

Tina Katanić progovorila o ljubavnom brodolomu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je u Baškoj Vodi titulu najljepše, Miss Adriatic Hrvatske ponijela Gabriela Periš iz Trilja.

Još jedan izbor ljepote je iza nas. Sinoć je u Baškoj Vodi titulu najljepše, Miss Adriatic Hrvatske ponijela Gabriela Periš iz Trilja. "U zadnji trena sam se uopće prijavila na ovaj izbor nisam uopće očekivala dobitak nikakve lente. Ne znam što da kažem, jako sam iznenađena i uzbuđena, emocije se miješaju", rekla je Gabriela. A emocije se miješaju kada su u pitanju i izlasci u kupaćim kostimima. Djevojke kažu da ipak toliko razgolićena tijela nisu za pozornicu.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Gabriela je kao svoj uzor istakla Anicu Kovač pa je pred sebe stavila veliki i zahtjevan zadatak pri branjenju naših boja u Europi. Za atmosferu na izboru pobrinuli su se od glazbenih izvođača do same voditeljice izbora Tine Katanić. Prisjetila se Tina tom prilikom svojih modnih iskustava. "Ja sam ti još bila ona generacija kad jednostavno bili smo svugdje. Nije bila tolika moda Instagram, društvene mreže nego svi su stvarno čitali modne magazine. Zapravo, bilo je to jedno jako lijepo razdoblje", rekla je Katanić.

A Tina je sada u razdoblju u kojem detalji iz njezinog privatnog života ipak igraju glavnu ulogu, pa stoga nije ni čudno što je se uvijek pita za ljubavne brodolome. "O ljubavi ne bi htjela pričati javno jer to nije ni zapravo javna stvar. Mislim da se o sreći šuti", komentirala je Katanić. Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene