zgodna Dragana

Obiteljski posao! Ivica "zaposlio" 28 godina mlađu suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teška industrija ima novi, muški vokal. Pjevačicu Luciju zamijenio je Goran Karan, ali samo za potrebe remakea pjesme Nikola Tesla. Nastala prije 40 godina, sada je dobila novo ruho te je ujedno prevedena na engleski jezik.

Teška industrija vratila se korijenima. Uz to što su za mikrofon vratili muškarca, odlučili su iz naftalina izvaditi jedan slabo poznati uradak Nikola Tesla. Toliko je prošlo od nastanka ove pjesme, da se i članovi benda ne mogu složiti o točnoj godini. A sada je došlo pravo vrijeme da pjesma posvećena jednom od najvećih vizionara u povijesti dobije novo ruho.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje u Mimari Propadalo oženio 28 godina mlađu Draganu: Pogledajte kako je bilo na slavlju!

"Tek sad dolazi do svijesti u cijelom svijetu, tek sad su ljudi svjesni što je učinio za sve ovo danas", kaže Vedad Hadžiavdić. "Ono što je mene zainteresiralo bilo je to da se pružila mogućnost napisati tekst na engleskom jeziku, neka vrsta prijevoda, ali nešto je bilo i dodano jer najveći izazov je bio naći riječ na engleskom jeziku koja se rimuje sa Tesla, ne rimuje se ni jedna", rekao je Goran Karan.

Goranu je ipak pošlo za rukom prevesti je pa tako sada postoji verzija na hrvatskom i engleskom jeziku. A samo snimanje videospota za Ivicu Propadala bilo je pravi obiteljski pothvat. Dok je njegova supruga režirala spot, njegov unuk, šestogodišnji Andro, imao je glavnu ulogu znatiželjnog istraživača.

"Pošto je inače specifičan i veoma posebno dijete, ja sam ga vidjela kao nekoga tko bi nam mogao ovu cijelu priču prenijeti vjerodostojno, da prođe kroz sve te faze koje su nama nestvarne i nedokučive", rekla je Dragana Todorović. Iako je sam Tesla navodno živio u celibatu i smatrao kako ne biste mogli nabrojiti mnogo izuma oženjenih ljudi, Ivica i Dragana dokazuju kako se bračna i poslovna suradnja savršeno nadopunjuju.

A koliko zajedničkog doista ovi momci imaju s Nikolom Teslom? "Znam otvorit frižider jednom rukom i s leđa i mogu stajat na jednoj nozi", rekao je Goran Karan. Uz sve izume kojima je zadužio čovječanstvo, Tesla je imao i jedno zanimljivo predviđanje - kako će jednog dana žene postati superiornije muškarcima. "Ja mislim da je to vrijeme već došlo", zaključio je Ivica. Na pitanje tko ih još inspirira osim Nikole Tesle odgovorili su: 'Žene'. Dakle, Tesla nikada nije griješio.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene