60 godina karijere

Glazbenu divu preplavili osjećaji: "Silna je nepravda što takva osoba trpi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tereza Kesovija slavi 60 godina karijere. Tim povodom progovorila je o hitovima, Oliveru Dragojeviću, a i o muškarcima koji su na nju digli ruku.

Malo se koja domaća pjevačica može pohvaliti karijerom koja nije izgubila sjaj čak šest desetljeća. Iza Tereze Kesovije nebrojeni su hitovi, pune dvorane, ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta, te brojna prijateljstva sa svjetski poznatim osobama. O svemu tome, ali i prijatelju Oliveru, govorila je za IN Magazin. U svojoj karijeri Tereza je nekoliko puta napunila kultnu parišku dvoranu Olympiju. Isto to je, od domaćih izvođača, za rukom pošlo tek Terezinu dragom prijatelju Oliveru Dragojeviću, koji će se, sigurna je, oporaviti i ponovno stati pred svoju publiku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

"To je čovjek koji plijeni svojim humorom, svojom umjetnošću, svojim znanjem sviranja mnogih instrumenata. Silna je nepravda što takva osoba trpi to što trpi u ovom trenutku", rekla je Tereza za Olivera. Tijekom karijere Tereza je upoznala brojne svjetske zvijezde, državnike, umjetnike i okrunjene glave. A poseban dojam na nju je ostavila Grace Kelly.

"Dan danas pamtim tu ženu, njene oči i riječi koje je izgovarala. I uvijek će tako biti, uvijek ću imati osjećaj kao da je anđeo sišao s nebesa i poželio mi nešto reći", kaže Tereza. Iako danas izjavljuje kako je glazba njezina prva i posljednja ljubav, njezin život obilježili su i brakovi. Drugi brak s Ronaldom Lopatnyjem završio je kada je slavni vaterpolist na nju digao ruku. Priznala je kako ju je u trenutku dok je bila histerična, ošamario i Josip Radeljak Dikan.

"Ja sam iz siromašne obitelji, prema tome normalno je biti siromašan, ali ne valja biti siromašan duhom, to je strašan hendikep. Ako ne nalazim više zajedničkog jezika, onda je najbolje otići", dodaje Tereza. Koncertom "To sam ja", koji će se u dvorani Vatroslav Lisinski održati 19. veljače 2018. godine, 60 godina briljantne karijere, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva proslavit će i sa svojom vjernom publikom. Kako bi zajedno otpjevali pjesme koje su obilježile kako njezin, tako i živote brojnih naraštaja.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene