Stiže Žana Zlokić!

MUKE ZADARSKE GLUMICE 'Zbog uloge u Zlatnim dvorima mogla bih postati štraca'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolazak Žane Zlokić, koju utjelovljuje Tamara Šoletić, Neru će prilično iznenaditi i pomrsiti joj planove.

Uzbuđenja u seriji Zlatni dvori ne nedostaje. U Slavoniju ovaj tjedan dolazi i jedno novo lice, zbog čije će se prisutnosti Nera neugodno iznenaditi. Naime, na snimanje njezina videspota Nerin otac dovodi svoju ljubavnicu. Novinarku iz Zagreba utjelovila je zadarska glumica Tamara Šoletić.

Pogledaj i ovo showbuzz sve zbog uloge Gotovo je: "Zezaju me na ulici zbog trudnoće"


'Pa ono znate klasika, mislim Nera je posesivna kćerka u odnosu na svoga tatu, njegova maza, manipulatorica. To smo već sve vidjeli pa možemo to reći. I sad ako u Nerin svijet dolazi neka nova žena pa bi recimo taj tata morao dijeliti pažnju i ljubav između Nere i još nekog onda možemo očekivati da će biti dosta neprijateljski nastrojena, kaže glumica koju mnogi još uvijek pamte po ulozi Lily u seriji 'Zauvijek susjedi'.


'Ja vam moram reći ako me ikad itko u životu zazove bilo kojim drugim glumačkim imenom, znači imenom lika koji sam ja igrala da to nije Lily onda ću znati da se možda nešto pomaklo', govori Tamara.

U rodnom gradu ne može proći ne zamjećeno. Mnogi su već primjetili da je u posljednje vrijeme ne viđaju kao prije pa im je Tamara rekla da će sada glumiti nekoga tko je potpuno drugačiji od Lily.  'Ja kažem, ali Žana sad kad dođem drugi put mogla bi bit štraca. Da zašto? Ja kažem puno se ljubim. I sad ova bakica jedna govori, a dušo moja pa ne možeš tako, imaš muža i djecu', otkriva vesela glumica.  No sigurni smo da svoje najbliže novom ulogom Tamara neće razočarati.
 

Što je još otkrila o svojoj ulozi otkrijte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene