Pleško komentirala Supertalent

Oborile sve s nogu! Antonia išla podržati Lorenu, a onda... "Vidjeli ste me, muške gaće, šlape, masnu kosu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije prijateljice, Lorena Bučan i Antonia Dora Pleško, bile su dvostruko iznenađenje ove nedjelje u Supertalentu.

Prvo ih je s nogu oborila jedna, potom druga. Dvije prijateljice, Lorena i Antonia Dora, bile su dvostruko iznenađenje ove nedjelje u Supertalentu. Naime, Antonia je došla kao potpora prijateljici jer je i sama nastupila u prvoj sezoni Supertalenta. Nije očekivala da će osam godina kasnije ponovno zapjevati i zaraditi zlatni gumb.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Čekala sam skoro cijeli život za to, trema me uhvatila, naravno, mislim, gledala me ipak cijela Hrvatska", rekla je Lorena Bučan. "Ja sam toliko bila ponosna na Lorenu i kad su mi rekli da ću morati stajati tamo gdje su Igor i Rene, bila sam presretna, iako sam izgledala jako loše, jer ću je moći bolje čuti i čuti njihove komentare, jako sam ponosna i jako mi je lijepo gledati kako ona raste i napreduje", dodala je Antonia Dora Pleško.

No, pravo je iznenađenje uslijedilo tek nakon njezina nastupa. Naime, njezina prijateljica Antonia Dora i sama se okušala u Supertalentu prije osam godina.

"Baš putem do Zagreba, jer sam putovala s Lorenom, podržati je, ja sam rekla mami: 'Ajme meni, mama, ja imam osjećaj da će me kad uđem u taj studio oprati takva nostalgija, da ću se rasplakati, jer ono zamisli ista produkcija, isti ljudi.' Ja govorim, samo bi htjela stati na tu pozornicu, da sam ja ljudima nevidljiva, a da ja njih vidim i da to osjetim. I to se samo dogodilo", dodaje Pleško.

Iznenađenje večeri komentirala je i Lorena. "To je bio jedan od najšokantnijih momenata u mom životu, a mogu misliti u njenom, ja i ona smo cijelo vrijeme bile u backstageu skupa i za ništa nismo imale pojma. Normalno, šokirala sam se, nevjerojatno nešto, nikome nije bilo ni na kraj pameti da će se tako nešto desiti".

Dodaje i da je bila odjevena kao da je došla s plaže. "Vidjeli ste kako sam izgledala, mislim da to sve objašnjava. Mislim, obukla sam muške gaće koje sam zavrnula, šlape, majicu, masnu kosu, nula šminke i vrpca oko glave, mislim da tako vjerojatno idem bacati smeće". Unatoč tomu što će sada jedna drugoj biti konkurencija, djevojke si i dalje čuvaju leđa.

Što su još cure otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene