Seksi Sullivan Stapleton

'BIO SAM U KOMI, SREĆOM SAM PREŽIVIO' Seksi glumac otkrio sve o sebi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sullivan Stapleton zvijezda je serije 'Šifra zločina'. Za IN magazin progovorio je o teškom životnom razdoblju.

 

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Razgovarali smo s glumcem Sullivanom Stapletonom, zvijezdom serije 'Šifra zločina', koju ćete od ponedjeljka moći gledati na Doma TV-u. Zgodni glumac, za kojim uzdišu žene diljem svijeta, otkrio nam je kako je završio u komi te što je radio na Hvaru prošle godine, dok je snimao film u Hrvatskoj. Sve to, i još mnogo toga otkrio je u Monte Carlu Ivani Nanut.

'Imam. I jako sam sretan zbog tog. Snima se u New Yorku, što je još bolje! Loviti zločince ondje. Sjajno je! Grad je sjajan, sjajno je zvati ga domom, nadam se, idućih nekoliko godina', priča Sullivan o New Yorku. Otkriva i da sam izvodi vratolomije na setu. Zbog posla često u krevet odlazi jako rano te mu radno vrijeme traje nekad i 17 sati.

Ovaj talentirani Australac prošle je godine u Hrvatskoj snimao novi film Luca Bessona. 'The Lake', najskuplji je film koji se snimao u Lijepoj našoj.

'Proveo sam mnogo vremena pod vodom u Hrvatskoj. Mnogo vremena smo proveli pod vodom. Uvježbavali su nas dečki iz specijalnih postrojbi, bilo je zabavno', prisjeća se glumac Hrvatske. Posjetio je i Hvar, gdje je tulumario, iako se osjećao pomalo staro na otoku za zabavu. 'Lijepo smo se zabavili. I shvatili smo da smo možda malo prestari', priča Sullivan.

Zbog uloge u seriji mora puno vježbati, iako to prilično mrzi. 'Želite reći da sam debeo?', pitao je Stapleton Ivanu. 'Ne, vi ste to rekli. Ne niste debeli', odgovorila je novinarka. Otkrio joj je i da je svojedobno završio u komi zbog uloge. 'Ozljeda je bila gadna. Bio sam u komi, budio sam se povremeno. Imao sam sreće što sam preživio', prisjetio se glumac teških dana. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene