Meka za turiste

RAJ ZA BOGATE Ne prestaju se hvaliti na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanka Trump je tek jedna u nizu svjetskih zvijezda koje ovih dana uživaju u ljepotama naše obale. Bono Vox oduševio je obožavatelje u Cavtatu, dok Nicole Scherzinger na luksuznoj jahti oBIlazi Hvar.

Bez velike pompe Ivanka Trump je u pratnji supruga Jareda Kushnera te bivše supruge medijskog magnata Ruperta Murdocha, Wendi Deng razgledala dubrovački Stari grad. Slavno društvo obišlo je zidine, razgledalo male uličice prepune turista, prošetalo Stradunom i poput svih ostalih posjetitelja slikavali su se ispred znamenitosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

 

 

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

 

Ivanka je kći američkog biznismena i predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa i njegove prve supruge inače bivše manekenke Ivane Trump. Ivanka se i sama okušala u manekenstvu no danas je poznatija kao spisateljica i uspješna poslovna žena.

Dok su Ivanka i suprug razgledali Dubrovnik njihovo troje djece odmaralo se na jahti Rising Sun koja je u vlasništvu njujorškog magnata i filmskog producenta Davida Geffena.

Jahta ima 82 sobe, spa centar, teretanu, kinodvoranu, košarkaški teren pa čak i vinski podrum. Ivanka je osobito uživala vozeči se na skuteru. Inače, prije nje na Rising Sunu su već boravili Leonardo di Caprio, Oprah Winfrey, Mariah Carey te glazbenik Paul McCartney.

Odmah pokraj Ivanke Trump usidrena je bila jahta "Katara". Ime je dobila po najstarijem nazivu za poluotok na kojem je smješten Katar. Sa svojih 125 metara 14. je po veličini na svijetu.

Na njoj se odmara katarski šeik Hamada bin Khalifa Al Thanija čije se bogatstvo procjenjuje na 2 i pol milijarde dolara. Šeiku je gužva u špici turističke nepoznat pojam. On naime Dubrovnik i okolicu obilazi svojim helikopterom. Njegova uzlijetanja i slijetanja na Kataru prava su atrakcija za brojne posjetitelje grada.

I dok su oni sa svojih jahti uživali u pogledu na dubrovačke zidine, Bono Vox prošetao je cavtatskom rivom i oduševio brojne obožavatelje s kojima se strpljivo slikao i dijelio autograme.

Otplovio je na jahti Cyan na kojoj su nedavno boravili članovi U2-a The Edge i Adam Clayton.

 

 

Night before Edges birthday ! - Adam

A photo posted by U2 Official (@u2) on

 

Nešto sjevernije, na Hvaru odmara se poznata američka pjevačica Nicole Scherzinger i to u društvu članova slavnog benda Black Eyed Peas. Nicole je brojne obožavatelje oduševila fotografijom na kojoj vježba jogu na palubi broda. Inače Nicole je bivša zaručnica šampiona Fomule jedan Lewisa Hamiltona.

 

 

#sunset #yoga

A photo posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

U Hrvatskoj je uživala i glumica Reese Witherspoon.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene