Zaboravljene ljubavi

Sjećate se ovih parova? Znate li tko je bio prvi Severinin zaručnik, a kog je ljubio Višnjić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neki od njih rado bi pod tepih pospremili uspomene na minule veze. No, mi ih nismo zaboravili.

I naše zvijezde samo su ljudi, pogotovo kada je u pitanju ljubav. Neki od njih rado bi pod tepih pospremili uspomene na minule veze. No, mi ih nismo zaboravili. A bilo je tu pravih romansi za pamćenje.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Iako je Severina danas u sretnom braku s Igorom Kojićem, među njenim ljubavnim usponima i padovima, rijetki se sjećaju Alena Marina, pjevača grupe Kojoti i Sevkina prvog zaručnika. Veza im je završila bez velikog skandala.

Goran Višnjić i Lucija Šerbedžija bili su u vezi četiri godine, no nažalost, veza je završila 1997. godine. Lucija i Goran ostali su u dobrim odnosima, ali i vrlo škrti kad je o ljubavnim odnosima riječ.

Giuliano je nekad bio u vezi s Jelenom Rozgom, a njihov prekid završio je prijateljstvom. I Lana Klingor i Rene Bitorajac šutjeli su o svojoj ljubavi, i to tri godine. Što još znamo o nekadašnjim slavnim parovima, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene