Počela korizma

Sementa otkrila: "Ja sam iz pentekostne zajednice, smatramo da ne treba pratiti neku tradiciju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok jedni slave Valentinovo, drugi su već donijeli odluke o odricanju. Naime, počinje korizma.

Dok jedni slave Dan zaljubljenih, za druge je ovo Valentinovo značajno po tome što se preklapa s početkom korizme. Domaće zvijezde s nama su podijelile čega će se odreći u idućih 40 dana, što za njih znači korizmeno vrijeme te na čemu će marljivo raditi do Uskrsa.

Pogledaj i ovo In Magazin: zahvati i poznate hrvatice - 5 Do koje mjere s botoksom i filerima? Slavne Hrvatice oštro osudile današnje nerealne standarde ljepote: "Sve izgledaju prvo isto, a drugo vrlo plastično i jeftino!"

"Evo iskreno ne volim o tome pričati, mislim da je to jedna intimna stvar, osobna stvar svakog čovjeka tako da to je samo moje privatno", smatra Kristina Krepela. "Neću se odreći ni slatkiša niti ne znam čega, ne zato što smatram da ne bih trebala nego jednostavno Korizma je vrijeme kad bi čovjek sam sebe trebao preispitati svoju neku unutrašnju vjeru u život, u sve ono što ga okružuje", tvrdi Nina Badrić.

Sementa Rajhard otkrila je da je inače iz pentekosne zajednice pa smatra da ne treba pratiti neku tradiciju nego činiti ono što vjera i želja čovjeka nalaže.

"Ja sam inače iz pentekostne zajednice tako da smatramo da ne treba pratit neku tradiciju nego ono što tvoja vjera i želja nalaže tako i činiš. Trenutno se ne mislim baš ničega odricati baš za vrijeme korizme nego si uzmem neki period u godini kad baš ja osjetim da se trebam nečega odreći", priča lijepa glumica. Što su još otkrile poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene