Ljepotice progovorile

Zvijezde "Čiste ljubavi" ogovarale muške kolege: Tko je živčan, tko duhovit, a koga će ljubiti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sementa Rajhard i Martina Stjepanović kod Dalibora Petka otkrile su koji kolega im je najdraži, koji ima najljepše oči, a s kojim će snimati vruće scene.

Sementa Rajhard i Martina Stjepanović gostovale su u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom". Zvijezde "Čiste ljubavi" otkrile su kako će se u seriji snaći Sementa, koju ćemo od ponedjeljka gledati u ulozi Emine. "Jako sam uzbuđena. Svi prate seriju i velika su iščekivanja, zapravo mi to još više stvara tremu", rekla je mlada glumica. Emina će, priča Sementa, u mjesto doći da pronađe svoju sestru Asju, koja je u međuvremenu tragično stradala.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Goga", odnosno glumica Martina Stjepanović otkrila je da se sa Sementom zbližila. Nije htjela otkrili hoće li do zbližavanja doći i s Tomom. Cure su zadovoljne svojim muškim kolegama na setu, a pokazale su to i u škakljivom izazovu koji je Petko postavio pred njih. Pred njih su postavljeni Momčilo Otašević, Ivan Herceg i Marko Perić. Martina se najbolje slaže s Hercegom, dok je Sementi bliži Marko Perić.

Obje su otkrile i da su prvog upoznale Momčila Otaševića na setu, a za njega su se odlučile i kad su u pitanju bile najljepše oči. Najduhovitiji je, očito, Marko Perić, dok se najlakše naljuti Ivan Herceg. Martina je otkrila i da će s Hercegom imati ljubavnu scenu, dok će Sementa istu imati s Markom Perićem. Što su još cure otkrile i tko ima najbolje tijelo na snimanju, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene