Svjetska ekskluziva

Scarlett Johansson otvorila dušu našoj novinarki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scarlett Johansson dala je ekskluzivni intervju za IN magazin. Ivani Nanut priznala je da radi od osme godine života, a progovorila je i o svojim golišavim fotografijama te kćerkici Rose.

U Parizu je Ivana Nanut odradila ekskluzivni intervju s najisplativijom holivudskom glumicom - Scarlett Johansson. Zgodna glumica s Ivanom je porazgovarala o karijeri i privatnom životu. "Radim već zaista dugo, od osme godine života. Bila sam napredna za svoje godine, odrasla sam u New Yorku, i odmalena sam imala dobre radne navike", komentira Scarlett o svojim glumačkim počecima. Zahvaljujući ulozi u hitu "Izgubljeni u prijevodu", Scarlett je već s 18 godina postala tražena holivudska glumica.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Nakon dvije godine braka, glumica je nedavno predala papire za razvod od svog drugog supruga. Prvi brak također je trajao dvije godine, s holivudskim glumcem Ryanom Reynoldsom. Lista njenih partnera je impresivna. Šest mjeseci provela je na snimanju na Novom Zelandu, a tamo je povela i svoju kćerkicu Rose. "Bilo je teško jer sam bila daleko od ostatka obitelji. No, bila je to ujedno dobra stvar jer sam se mogla potpuno usredotočiti na snimanje. Tad sam još dojila kćer i bilo mi je samo važno da je sa mnom. Nije mi bilo bitno gdje sam", priča Johansson.

 

Prije šest godina Scarlett je bila žrtva hakiranja, pa su u javnost procurile i njene golišave fotografije. FBI je uhitio krivca, koji je završio u zatvoru na deset godina. "Za većinu toga krivim tehnologiju. Mislim da ljudi na neki način gube empatiju i suosjećanje prema drugima. Na internetu lako postaju najgora verzija sebe. Nastojim ne biti previše nihilistična što se budućnosti tiče", zaključuje Johansson.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene