recept za uspjeh

Sandra Perković otkrila tajnu zavidne linije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković sve više pozornosti plijeni svojim sjajnim izgledom. Sada je konačno otkrila i recept za uspjeh.

Dodjela nagrada Elle Style Awards priuštila nam je zvjezdanu večer. S novom, manekenskom linijom, naša zlatna olimpijka Sandra Perković, priuštila si je haljinu s prorezom. Zdenka Kovačiček primila je nagradu za životno djelo i najavila nastavak suradnje sa Chanelom, a na prvom javnom događaju nakon poroda pojavila se i Ljupka Gojić. Iako je prije mjesec dana postala mama po treći put, Ljupka Gojić izgleda sjajno. "Nisam vratila liniju skroz, samo sam jedan bivši model koji se zna dobro odjenuti, dobro sakriti. Ali ovaj treći put kao da mi je sve bilo bolje, lakše i brže", kaže poduzentica Ljupka Gojić Mihić. Nakon devet godina u Japanu, obitelj se doselila u Hrvatsku, upravo prije rođenja malene Mari Dane.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Isklesano tijelo ponosno je otkrila Sandra Perković, koja je stigla u haljini s izazovnim prorezom. "Nikad se ne vidi previše. Uvijek decentno s malom dozom seksepila", rekla je sportašica Sandra Perković. A evo i tajne nove linije. "Svega po malo i prekini kada je najslađe", dodaje Sandra. Na glasine kako je zaljubljena u rukometaša Jerka Matulića ima kratak komentar: "Ja i Jerko smo samo dobri prijatelji tako da se ne morate puno brinuti". A komentar kraći od ovog, dobijete jedino na pitanje što je s bivšim dečkom. "Kojim bivšim dečkom?", izjavila je slavna sportašica.

Na dodjeli se, uz šestu obljetnicu Elle Style Awardsa, slavio i 15. rođendan hrvatskog izdanja magazina. "Dodjeljujemo nagrade u dvanaest kategorija, deset je modnih i dvije su iz područja Elle decorationa", kaže generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo. Veliko je zadovoljstvo što imamo priliku jednom godišnje nagradit sve te ljude s kojima redovito surađujemo, zbog kojih imamo inspiraciju i kreativnost i koji nam pomažu zapravo stvarati naš časopis", rekla je Nambi Kezić, glavna urednica magazina Elle. Kada je u pitanju stil, prigoda je ovo da sretnete sve one čije odjevne kombinacije diktiraju trendove. "Dobar stil se dobiva rođenjem. Može se malo naučiti, priučiti. Ali u principu ili to imamo ili nemamo u sebi", kaže modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

A slavljenička večer bila je osobito uzbudljiva za pjevačicu Zdenku Kovačiček. Nakon što je Chanel, njezinim hitom 'Elektra', zatvorio reviju u Parizu, Elle joj je dodijelio nagradu za životno djelo. Na pitanje je li 2017. godina bila upravo njezina Zdenka odgovara: "Izgleda da je. Ja ne znam hoću ovo izdržati sve, ali ja se nadam." Kako bi stvari bile još uzbudljivije, u međuvremenu je Chanel odlučio nastaviti suradnju. "Ponuđena je suradnja u smislu da će oni izdati jedan ekskluzivan CD, jednu ekskluzivnu kompilaciju na kojoj će biti i naša 'Elektra'. Ja ne znam kuda to ide, ja ću poludjeti od sreće", zaključila je Zdenka. Čestitamo Zdenki i ostalim dobitnicima Elle Style Awardsa.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene