Otkrila svoju tajnu

Velika proslava u hit-predstavi: Prije 25 godina Sandra Bagarić debitirala je na daskama koje život znače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Bagarić slavi, i to 25 godina karijere! Proslavila ih je na najbolji način - glavnom ulogom u Grofici Marici. Hit-predstava okupila je mnoga poznata lica. Od naših poznatih dama saznali smo kako se brane od napornih udvarača, koja je tajna mladolikog izgleda, zašto je Sandra promijenila frizuru te tko je bio protiv njezine karijere u operetama.

"25 godina, da, rođendanski, mojih 25 godina. Brzo je proletjelo, kao da sam jučer došla ovdje u kazalište Komedija", kaže Sandra.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Opereta ju je osvojila i sad kaže da je i živi. No njezina profesorica, operna diva Ljiljana Molnar Talajić, nije bila zadovoljna takvim izborom.

"Imala sam čast učiti od najboljih. Mene je dovela ovdje 1992., 1993. godine, kad sam došla kao izbjeglica iz Sarajeva da zaradim nešto malo novca, da si mogu plaćati podstanarski stan, u nadi da ću ja tu malo po zboru početi i da ću ja svoju karijeru graditi negdje njezinim stazama u svijetu", otkrila je.

Ipak, ostala je u Zagrebu i posljednjih 25 godina igra samo glavne uloge.

"Uvijek nam je u mladosti, u djetinjstvu sve bilo ljepše. Možda smo skloni tome da preuveličavamo neke stvari. Ja moram samo zahvaliti pokojnom Vladi Štefančiću, ocu operete i mjuzikla koji je meni dao tu čast da zaista startam s glavnim ulogama", rekla je Sandra.

Zbog vedrog duha reći će da je tako bilo suđeno. No ima i ona svojih manje dobrih dana.

"Onda se ne javljam na telefon, isključim telefon i uzmem si za pravo da imam i ja negdje napuniti baterije kao i telefon kad nam crkne. Brzo se revitaliziram, kad se i naljutim, brzo se odljutim, kod mene sve to nekako ide brzo. Mene moj muž zove da sam ja mali tvorić, dignem rep, onako štrcnem, ostavim traga u prostoriji i nestajem", otkrila je.

Sudeći prema prvim reakcijama, ostavila je i trag u "Grofici Marici", koja se vratila na daske Komedije. Popularna opereta doživjela je manje promjene, no priča je ista - bogata grofica poželi se riješiti napornih udvarača koji u poslijeratnoj krizi jure za njom zbog novca.

"Bilo je napornih udvarača, ali neka napornih udvarača, ja sam uvijek za lijepa ta udvaranja. I udvaranja na dobrosusjedskim odnosima i svuda. Osmijeh je besplatan, ne košta ništa", zaključila je Sandra.

Upravo je udvaranje možda recept i za mladolik izgled. Za mladolikost dobro dođe i promjena frizure. Provjerila je to i Sandra, koja je za ovu ulogu osvježila izgled.

"Frizura je kako s godinama idemo sve na svjetlije, sad si razmišljam da možda vratim tu neku svoju prirodnu boju, kažu da me ovo pomlađuje, sad će bit na portalima je li mlađa ili starija", našalila se.

25. obljetnicu proslavit će i s dva albuma te će sigurno osvojiti i nove poklonike.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene